VIDEO – U20 MM-kisat: Mitäs ihmettä? Pronssiottelussa huimat 12 maalia – Trent Frederic iski neljä!

Yhdysvaltojen Trent Frederic iski nuorten MM-kisojen pronssiottelussa peräti neljä maalia.
Yhdysvaltojen Trent Frederic iski nuorten MM-kisojen pronssiottelussa peräti neljä maalia.

U20 MM-kisat päättyivät isäntäjoukkue Yhdysvaltojen osalta iloisissa merkeissä, kun joukkue sai balsamia haavoihin murskaamalla Tshekin pronssiottelussa.

Ottelun avauserä oli vielä tasainen, mutta Tshekki koki aivan erän loppuun pahimman mahdollisen pukukoppimaalin, kun Yhdysvallat siirtyi Trent Fredericin osumalla johtoon vain neljä sekuntia ennen summeria ja vieläpä alivoimalla.

Lopulta tuo Tshekin samainen ylivoimapeli koitui joukkueen kohtaloksi mitalien osalta, sillä Ryan Poehling iski heti toisen erän alkuun – tarkalleen ottaen yhdeksän sekunnin pelaamisen jälkeen – jo Yhdysvaltojen toisen alivoimamaalin.

Seuraavien vajaan 20 minuutin aikana tapahtuikin jotain sellaista, jota harvoin näkee mitalipeleissä, oli sitten kyseessä U20 MM-kisat tai mikä tahansa muu arvoturnaus: Yhdysvallat iski viisi maalia lisää ja se johti toiselle erätauolle lähdettäessä ottelua 7-0!

Jos Tshekki voi lohduttaa jollain itseään, niin päätöserällä, vaikkakin se oli vain todella laiha lohtu: joukkue vei nimittäin viimeisen parikymppisen 3-2 ja loppulukemat kirjattiin Yhdysvalloille 9-3.

Yhdysvaltojen eittämättä suurin sankari ottelussa oli neljä maalia iskenyt Frederic. Tässä ovat kaikki Boston Bruinsin vuoden 2016 ykköskierroksen varauksen pronssiotteluun iskemät maalit:

Yhdysvaltojen joukkueesta peräti 12 pelaajaa ylsi ottelussa tehopisteille. Fredericin ohella vähintään kahden pisteen iltaa viettivät Kieffer Bellows (2+1), Joey Anderson (1+1) ja Patrick Harper (1+1).

Ottelun tarkemmat tilastot pääset katsomaan TÄÄLTÄ.

Lisää lätkämaailman kuumimpia videoita löydät TÄMÄN LINKIN takaa.