VIDEO: Uuden putken alkua? Erik Haula onnistui jälleen kerran maalinteossa

Erik Haula on innoissaan uudesta mahdollisuudesta Carolina Hurricanesin riveissä.
Erik Haula on innoissaan uudesta mahdollisuudesta Carolina Hurricanesin riveissä. Kuva: Getty Images

Vegas Golden Knightsin Erik Haula on ollut tällä kaudella uskomattomassa vireessä. Viime yönä, kun Vegas kohtasi San Josen, iski suomalainen jälleen maalin.

Siinä ei sitten kauaa nokka tuhissut, kun suomalaishyökkääjä Erik Haula pääsi jälleen pisteiden makuun. Haula liihotteli äskettäin jopa kahdeksan ottelun mittaisessa pisteputkessa (5+6), joka meni poikki 4.2. pelatussa kamppailussa Washington Capitalsia vastaan.

Tämän jälkeen suomalaisen eteen tuli vielä yksi peli ”kiikari”-tehoilla, eli pisteittä, mutta jälleen viime yönä lävähti, kun Golden Knights kohtasi San Jose Sharksin.

Haula nimittäin onnistui iskemään Vegasin ensimmäisen maalin ottelun avauserässä. Suomalaisen osuman myötä ottelu tasoittui lukemiin 1-1. Haula sai pelivälineen irtokiekosta, joka syntyi David Perronin laukauksen jälkeen. Tämän jälkeen porilainen runnoi kiekon maaliin kovalla tahdonvoimalla.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös TÄÄLTÄ.

Kyseessä oli Haulan kauden 21. maali ja 40. tehopiste. Otteluita miehellä on takana 50 kappaletta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos Haula pelaa kauden loput ottelu tähänastisella tahdilla, tulee hän tekemään noin 62 tehopistettä, mikä roima parannus hänen edelliseen piste-ennätykseensä.

Haulan tämän hetkinen ennätys on kaudelta 2015-16, kun hän teki Minnesota Wildin paidassa 76 runkosarjaotteluun 14 maalia ja yhteensä 34 tehopistettä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Markus Granlund loukkaantui pahan näköisesti – ”Ei kuuluisi vääntyä noin!”