VIDEO: Vancouverin lämmittelyt pieleen – futispallo katosi ”muikkuverkkoihin”

Vancouverin pelaajat joutuivat hieman erilaisen haasteen eteen, kun lämmittelypallo katosi
Vancouverin pelaajat joutuivat hieman erilaisen haasteen eteen, kun lämmittelypallo katosi "muikkuverkkoihin".

Jääkiekkojoukkueilla on usein tapana lämmitellä ja rentoutua ottelun alla futispallon kanssa, joskin Vancouverin kavereilla homma ei mennyt aivan putkeen.

Ennen perjantain ja lauantain välisen yön Columbus Blue Jackets -ottelua Vancouverin pelaajista Jake Virtanen ja Sven Bärtschi olivat pompottelemassa palloa keskenään.

Rutiininomainen lämmittely ja rentoutuminen sai kuitenkin uusia ulottuvuuksia, kiitos Blue Jacketsin hallissa olleiden ”kalaverkkojen”. Kaksikko sai nimittäin taiteiltua pallon verkon päälle ja sen takaisin saaminen aiheutti haastetta kerrakseen.

Bärtschi luovutti ”valtaisan haasteen” edessä välittömästi, mutta Virtanen sen sijaan ei suostunut antamaan periksi.

Gaunce yritti ensiksi iskeä pallon pois verkon päältä jääkiekkomailansa lapapuolella. Yhden yrityskerran jälkeen hän totesi kuitenkin mailansa tupellisen pään toimivammaksi ratkaisuksi ja sitä kautta tilanne sai onnellisen päätöksen.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit käydä katsomassa sen myös TÄÄLTÄ.

Kuten videon loppupuolella näkyy, myös Brendan Gaunce tuli tilanteeseen omanlaisensa ratkaisun kanssa – kukaan ei vielä tänäkään päivänä tiedä, mitä ”esinettä” hän kantoi mukanaan – mutta valitettavasti hän ei päässyt näyttämään taitojaan.

Epäonnistuneista futailuista vaikutti kuitenkin olevan hyötyä, sillä Canucks voitti ottelunsa 5-2 ja katkaisi näin ollen viiden ottelun mittaisen tappioputkensa. Kaiken kukkuraksi sekä Bärtschi, Virtanen että Gaunce onnistuivat jokainen maalinteossa.

Myös suomalaishyökkääjä Markus Granlund pääsi ottelussa pisteille, sillä hän syötti joukkueensa viimeisen osuman, joka syntyi tyhjään maaliin.

Lisää hauskoja ja mielenkiintoisia videoita jääkiekkomaailman huipulta löydät TÄMÄN LINKIN kautta.