Video: Venäjän superlupaus kiskaisi kaksi ilmaveivimaalia samaan peliin!

Venäjän superlupaus
Matvei Michkov iski kaksi ilmaveivimaalia samaan otteluun.

Venäjän superlupaus Matvei Michkov teki kaksi ilmaveivimaalia samaan otteluun. Ennen toista maaliaan hän vielä näytti mitä tulee tekemään.

Lokomotiv Jaroslavlin alle 16-vuotiaiden joukkuetta edustava Matvei Michkov näytti ennen toista ilmaveivimaaliaan kädellään, mihin tulee kiekon laittamaan. Tästä huolimatta yksikään vastustajajoukkueen pelaajista ei reagoinut siten, että niin sanottu lacrossemaali olisi saatu estettyä.

176 senttinen Michkov on vasta 15-vuotias, mutta häntä pidetään jo nyt yhtenä vuoden 2023 NHL:n varaustilaisuuden kärkinimistä. Muita kesän 2023 kärkinimiä ennakkoon ovat kanadalaiset Connor Bedard sekä Brayden Yager. Toki on hyvä muistaa, että tuossa draftissa varattavat pelaajat ovat tällä hetkellä vasta 14-15-vuotiaita, joten ennen varaustilaisuutta ehtii tapahtua vielä paljon.

Michkovin hypelle tukea antavat myös hänen tilastonsa: vuotta nuorempana hän on takonut Venäjän 16-vuotiaiden pääsarjassa 13 otteluun tehot 32+23=55. Sarjan pistepörssissä Michkovilla on 19 pisteen kaula Nikita Fomicheviin, vaikka hän on pelannut neljä ottelua vähemmän. Venäjän alle 16-vuotiaiden maajoukkueessa Michkov on pelannut 7 ottelua ja tehnyt niissä tehot 1+7=8.

Vaikka Venäjä tuottaakin tasaiseen tahtiin todellisia supertähtiä NHL:ään, olisi Michkovin varaaminen draftin ensimmäisenä pelaajan melko harvinaista herkkua itänaapurillemme. Venäläisistä ainoastaan Alexander Ovechkin, Ilja Kovalchuk sekä pahasti flopannut Nail Yakupov on varattu numerolla yksi.

Venäjän superlupaus Matvei Michkov teki kaksi ilmaveivimaalia

Jos upotettu video ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Video: Haastattelija jätettiin roikkumaan lehdistötilaisuuden jälkeen

KHL-seura joutuu vaihtamaan kotihalliaan koronaviruksen vuoksi

Video: Tässä on kunnioitusta – Jamie Benn jätti kunnon niitin vetämättä

Jos uutinen ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.