VIDEO: Nopeiden maalien mestari, Ville Meskanen, ilmiliekeissä – kaksi maalia 19 sekuntiin ja hattutemppu!

Ville Meskanen teki illan ottelussa kaksi maalia 19 sekuntiin ja hattutempun.
Ville Meskanen teki illan ottelussa kaksi maalia 19 sekuntiin ja hattutempun.

Kun Ilves kohtasi illan kamppailussa Porin Ässät, oli isäntien Ville Meskanen ilmiliekeissä. Nopeiden maalien mestari iski kaksi osumaa 19 sekuntiin.

Ilves päihitti illan kotiottelussaan Porin Ässät lukemin 4-2. Tästä se saa kiittää isosti 22-vuotiasta laituriaan, Ville Meskasta, sillä nuorukainen iski kamppailussa kaksi maalia ja hattutempun.

Kaiken lisäksi kyseisissä maaleissa ei kauaa nokka tuhissut. Nimittäin kun Ässät otti ennen toisen erän puoliväliä kaksi perättäistä jäähyä, ja Ilves pääsi jauhamaan kahden miehen ylivoimalla, iski Meskanen kaksi osumaa pikaiseen tahtiin. Maalien välissä oli vain 19 sekuntia.

Ensimmäisen kerran Meskanen osui kahden miehen ylivoimalla ajassa 27:55, kun hän iski komealla laukauksella Ilveksen 2-1-johtoon. Kahden maalin karuun Ilves siirtyi taasen ajassa 28:14. Eemeli Suomi oli molempien maalien ensimmäinen syöttäjä.

Ässien Ben Blood iski vieraiden kavennuksen noin kuusi minuuttia Meskasen toisen osuman jälkeen. Meskanen täydensi kuitenkin hattutemppunsa täyteen 17 sekuntia ennen toisen erän loppua, ja täten Ilves vei ottelun nimiinsä lukemin 4-2.

Katso Meskasen kaksi pikamaalia alta. Jos et saa videota näkyviin, voit katsoa sen myös tästä.

Meskanen iski kaksi pikamaalia myös aiemmin tällä kaudella, kun hän teki Sportia vastaan kaksi osumaa 23 sekuntiin. Voidaan siis luvalla sanoa, että kyseessä on todellinen nopeiden maalien mestari.
Liiga-kierroksella saatiin todistaa myös Janne Kolehmaisen ulosajoa, kun veteraanihyökkääjä sai 5+20 minuuttia päähän kohdistuneesta taklauksesta. Lue lisää alta löytyvästä linkistä.