VIDEO: Voittomaali 7,7 sekuntia ennen loppua – Floridan touhu oli mennä suuteluksi

Näin käy, kun voittomaali syntyy aivan ottelun loppuhetkillä - ainakin Floridassa.
Näin käy, kun voittomaali syntyy aivan ottelun loppuhetkillä - ainakin Floridassa.

Florida Panthersin juhlinta karkasi niin sanotusti käsistä, kun Jonathan Huberdeaun iskemä voittomaali syntyi ainoastaan 7,7 sekuntia ennen päätössummeria.

Florida Panthers ja Detroit Red Wings pelasivat vauhdikkaan ja tasaisen ottelun, eikä jatkoaika olisi suinkaan ollut vääryys.

Vaan kotijoukkue Panthersilla, sekä etenkin joukkueen hyökkääjällä Jonathan Huberdeaulla, oli eri ajatukset mielessään; voittomaali nähtiin ainoastaan 7,7 sekuntia ennen päätössummeria, kanadalaislaiturin toimesta.

Toki kyseessä oli jälleen yksi kyseenalainen maali lisää, mitä tulee maalivahdin estämiseen, ja se sai Red Wings -vahti Petr Mrazekin sekä päävalmentaja Jeff Blashillin repimään pelihousunsa.

Joka tapauksessa maali hyväksyttiin ja Panthers voitti ottelun lukemin 3-2 ja näin ollen se otti molemmille joukkueille pudotuspelihaaveiden osalta elintärkeän pistepotin nimiinsä maalin erolla. Yksi joukkueensa tähdistä oli 26 laukausta pysäyttänyt Harri Säteri.

Kyseenalaisen maalin lisäksi myös Panthers-hyökkääjä Denis Malginin juhlintaa voisi kutsua hieman ”kyseenalaiseksi”.

Hän nimittäin hyppäsi kuin rakastavainen Huberdeauhun kiinni, kaatoi tämän maahan ja jossain vaiheessa ilmassa oli tunnelma, että hän vielä suutelee joukkuekaveriaan – niin tappituntumalle hän meni.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Tässä kohtaa mieleen herää kysymys: mitenköhän pahasti Malginin juhlinta lähtisi käsistä, jos hän joskus pääsisi juhlimaan Stanley Cupia..

Suosittelemme myös:
VIDEO: Vuoden torjunta?! Tuukka Rask venyi unelmapelastukseen ja tehoili