VIDEO: Yannick Weber esti upealla tavalla maalin – iski sen jälkeen toisessa päässä!

Nashville Predatorsin Yannick Weberiltä nähtiin upea pelastus omassa päässä ja sen perään hän ohitti toisessa päässä kaukaloa Connor Hellebuyckin.

Nashville Predators kärsi kotikaukalossaan 2-6-tappion Winnipeg Jetsille, joka ajoi pitkälti maalivahti Connor Hellebuyckin upean iltapuhteen ja Dustin Byfuglienin hyökkäyspään tehojen ansiosta tennesseeläisseuran yhden tappion päähän kesälomasta.

Predators oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, toista erää lukuun ottamatta, minkä aikana Jets iski neljä täysosumaa. Kotijoukkue vei esimerkiksi päätöserässä laukaukset nimiinsä lukemin 21-10, mutta ei onnistunut siitäkään huolimatta ajamaan Jetsiä ahdinkoon.

Isäntien osalta illan positiivisin suoritus nähtiin puolustaja Yannick Weberiltä. Sveitsiläispuolustaja nimittäin esti ensiksi omassa päässä Jetsin varman maalin, saaden kiitokset lopulta vaihtoon pommitetulta Pekka Rinteeltä, ja iski vajaat viisi minuuttia myöhemmin toisessa päässä Predatorsin 1-1-tasoitusmaalin.

Weberin pelastus nähtiin pelikellon näyttäessä aikaa 26:23…

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

..ja viimeisteli maalinsa aikaan 31:08. Kaiken lisäksi koko hyökkäys käynnistyi hänen omasta kiekonriistostaan, eikä maalissa ollut syöttäjiä.

Weberin upeat suoritukset jäivät kuitenkin vain laihaksi lohduksi, kun Jets marssi ottelussa voittoon ja on näin ollen enää yhden kiinnityksen päässä konferenssifinaalipaikasta.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Capitals sysäsi mestarin ahdinkoon – Ovechkinilta huikea alustus!