VIDEO: Carolinassa hiljainen hetki – Yhdysvaltain olympiajoukkueen GM menehtyi äkillisesti

Yhdysvaltain olympiajoukkueen GM Jim Johannson menehtyi täysin odottamattomasti nukkuessaan.
Yhdysvaltain olympiajoukkueen GM Jim Johannson menehtyi täysin odottamattomasti nukkuessaan.

Ainakin Carolina Hurricanesin ja Vegas Golden Knightsin välisessä viime yön NHL-ottelussa vietettiin hiljainen hetki, kun Yhdysvaltain olympiajoukkueen GM Jim Johannson menehtyi eilisiltana.

Yhdysvaltain olympiajoukkueen GM Jim Johannson kasasi NHL:n ulkopuolisista yhdysvaltalaispelaajista kasaan parhaan mahdollisen nipun, joka julkistettiin muutama viikko sitten (lue lisää täältä).

Valitettavasti Johannson itse ei tule kuitenkaan tuon joukkueen edesottamuksia näkemään, sillä Yhdysvaltain Jääkiekkoliitto tiedotti eilen, että vasta 53-vuotias Johannson on menehtynyt.

Tiedotteen mukaan Johannson menehtyi äkillisesti nukkuessaan ja hänen poismenonsa tuli kaikille yllätyksenä sekä melkoisena shokkina.

– Me olemme enemmän kuin shokissa ja todella surullisia, maan jääkiekkoliiton päällikkö Pat Kelleher totesi tiedotteessa.

– Niin menestynyt kuin Jim olikin jääkiekon parissa, hän oli yksi nöyrimmistä, kilteimmistä ja välittävimmistä persoonista, mitä vain voi kuvitella. Hänen vaikutus lajiimme, sekä ennen kaikkea pelaajiin ja ihmisiin, on ollut mittaamattoman arvokas.

– Osanottomme menevät koko hänen perheelleen ja ennen kaikkea hänen vaimolleen Abbylle sekä heidän nuorelle tyttärelleen Ellielle.

Yhdysvaltain olympiajoukkueen GM, Jim Johannson, toimi myös Yhdysvaltain Jääkiekkoliiton varapäällikkönä. Hänelle pidettiinkin viime yön NHL-kierroksella hiljainen hetki ainakin Carolinassa.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Lisää videoita jääkiekkomaailmasta löydät puolestaan TÄMÄN LINKIN kautta.