VIDEO: Mykistävää yhteisöllisyyttä – SaiPa-fanit kättelivät pelaajat

SaiPa-fanit tekivät jotain uskomatonta viimeisen TPS-ottelun jälkeen.
SaiPa-fanit tekivät jotain uskomatonta viimeisen TPS-ottelun jälkeen.

SaiPa-fanit kävivät kättelemässä joukkueensa pelaajat, kun Turun Palloseura oli pudottanut lappeenrantalaisjoukkueen jatkosta voitoin 2-4.

Kuluvaan kauteen lähdettäessä SaiPalta ei odotettu juuri mitään. Joukkue kuitenkin selviytyi mukaan pudotuspelien avauskierrokselle ja sieltä se kampesi kuin ihmeen lailla tiensä puolivälierävaiheeseen.

Puolivälierissä vastaan asteli jättimäinen ennakkosuosikki TPS ja turkulaiset näyttivätkin marssivan ottelusarjasta helposti välieriin. TPS voitti nimittäin kolme ensimmäistä ottelua ja oli valmis pyyhkäisemään SaiPan ulos pudotuspelikartalta suoraan neljässä ottelussa.

Vaan toisin kävi.

SaiPa osoitti jälleen kerran uskomattoman taistelutahtonsa, kun se voitti selkä seinää vasten kaksi seuraavaa ottelua ja pakotti vielä ratkaisevaksi jääneessä kuudennessa ottelussa TPS:n jatkoerään.

Mitalipeleihin taistelu ei kuitenkaan riittänyt, vaan ajassa 72:47 Kisapuisto hiljeni, kun Jasper Lindsten iski ottelusarjan viimeisen osuman.

Vanhaa sanontaa noudattaen valot eivät kuitenkaan pimenneet – päinvastoin, kaukalossa nähtiin tämän jälkeen jotain unohtumatonta, kun fanit valtasivat jään ja tulivat kättelemään läpi SaiPan pelaajat.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

SaiPa on ollut jo pitkään melkoinen piristysruiske Liigassa, ja samalla piikki suurempien seurojen lihassa; niin se tulee olemaan jatkossakin, kun meininki ja yhteisöllisyys Lappeenrannassa on tällä tasolla.

Suosittelemme myös:
Coolbetilta makea pääsiäiskampanja – 10 € ilmaisveto ilman talletusta!