VIDEO: Yön NHL-kierroksella käsittämättömiä mokia – asialla John Carlson ja Brandon Carlo

NHL Boston Bruinsin nuori puolustaja Brandon Carlo aiheutti omalla tunaroinnillaan vastustajan tasoitusmaalin.
Boston Bruinsin nuori puolustaja Brandon Carlo aiheutti omalla tunaroinnillaan vastustajan tasoitusmaalin.

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa pelatulla NHL-kierroksella nähtiin kaksi melkoisen koomista maalia, ellei sitten satu olla Boston Bruinsin tai Washington Capitalsin fani.

Nyt haetaan kahdesta pahasta sitä vähemmän pahaa: toisin sanoen, kumpiko näistä kahdesta moasta on pahempi ja kumpiko vähemmän paha – Capitalsin John Carlsonin taiteilu vai Bruinsin Brandon Carlon?

Saanemme esitellä, John Carlson…

..ja Brandon Carlo.

Meillä on asiaan selkeä mielipide – ehdottomasti Carlo. Perusteluina on yksinkertaisesti se, että Carlsonin ”suoritus” oli pelkkä pahan luokan harhasyöttö. Carlo sen sijaan teki virheestään melkoista taidetta.

21-vuotiaan yhdysvaltalaisjätin taiteellisuudesta joutui kärsimään myös NHL:n joulukuun ykköstähdeksi valittu Tuukka Rask (lue lisää TÄÄLTÄ), joka oli voimaton kauden 14. osumansa iskeneen Jordan Eberlen taituruuden edessä.

Sinällään molemmat pelaajat saavat kuitenkin armahduksen, sillä Bruins voitti Islandersin 5-1-numeroin – kiitos Raskin 25:en torjunnan – ja Capitals nappasi jatkoajalla pisteet Hurricanesia vastaan.

Muita hauskoja ja mielenkiintoisia videoita löydät TÄÄLTÄ.

Yön NHL-kierroksen lopputulokset ja tilastot aukeavat puolestaan TÄMÄN LINKIN takaa.