VIDEO: Ottelu keskeytettiin! Zdeno Charan hurja laukaus osui Phillip Danaultia päähän

Zdeno Charan hurja lyöntilaukaus osui suoraan Montreal Canadiensin Phillip Danaultia päähän.
Zdeno Charan hurja lyöntilaukaus osui suoraan Montreal Canadiensin Phillip Danaultia päähän.

Boston Bruinsin Zdeno Charan laukaus tunnetaan kenties koko jääkiekkoilevan maailman kovimpana, vaikka virallinen ennätys onkin Denis Kulyashin nimissä.

Pelkästään NHL:n All Star -tapahtumien osalta Zdeno Chara on laukonut kiekon parhaimmillaan 175,09 kilometriä tunnissa ja kyseessä on NHL:n kaikkien aikojen kovin laukaus.

Näin kovaa lähtevän kiekon blokkaaminen on siis satavarmasti pelottavaa ja viime yön NHL-kierroksella, Bruinsin vieraillessa Montreal Canadiensin kotihallissa, nähtiin valitettavasti, millaista jälkeä se voi pahimmillaan aiheuttaa.

Canadiensin Phillip Danault nimittäin sai suoraan Charan lyöntilaukauksen päänsä sivuosaan ja tippui välittömästi jään pintaan.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Lopulta häntä jouduttiin hoitamaan kaukalossa yli kuuden minuutin ajan ja sen myötä ottelun toinen erä päätettiin keskeyttää vajaa kaksi minuuttia ennen taukoa. Erätaukoa siis aikaistettiin Danaultin hoitotoimenpiteiden myötä ja toisen erän loppu pelattiin yhteen putkeen päätöserän kanssa.

Danault yritti saamansa hoidon jälkeen poistua omatoimisesti kaukalossa, mutta Canadiensin lääkintähenkilökunta ei halunnut ottaa mitään riskejä ja niinpä hänet kuljetettiin pois kaukalosta paareilla.

Kuten edellä oleva video osoittaa, Chara ei poistunut Danaultin läheisyydestä sekunniksikaan ja se osoittaa, miten hienosta pelaajasta tässä on kyse.

HUOM! Tämä uutinen kirjoitettiin ottelun ollessa vielä kesken. Ottelu päättyi lopulta Boston Bruinsin 4-3-voittoon voittalaukauksilla. Tuukka Rask torjui ottelussa 27 kertaa ja hän keräsi jo 14 perättäisessä ottelussa vähintään yhden sarjapisteen.

EDIT [14.01.2018, 04:50]: Montreal Canadiens tiedotti, että Danault on kuljetettu sairaalaan. Hän on hereillä ja kykenee myös liikkumaan.

Lisää lätkämaailman mielenkiintoisimpia videoita löydät TÄMÄN LINKIN kautta.