Viikon peli: Buffalo Sabres ja Winnipeg Jets juhlivat maaleilla?

NHL Laine

NHL:ssä nähdään jälleen lauantaina mukava kattaus kiekkoa prime time -aikaankin, kun esimerkiksi Buffalo Sabres ja Winnipeg Jets kohtaavat.

Suomalaisittainkin mielenkiintoinen kamppailu alkaa kello 20:00 ja tämä ottelu on myös Viikon pelimme.

Jets pelannut isomaalisia otteluita – nähdäänkö maali-iloittelu?

Buffalo Sabresin ja Winnipeg Jetsin välisestä kamppailusta on odotettavissa runsasmaalinen. Varsinkin Winnipegin ottelut ovat kuuluneet koko NHL-kauden ajan runsasmaalisiin peleihin ja joukkue onkin mättänyt maaleja mukavalla tahdilla.

Itäisen konferenssin pohjalle vajonnut Buffalo ei ole näyttänyt oikeastaan minkäänlaisia merkkejä noususta pudotuspelikamppailuun. Viimeisen kymmenen pelin otannalla Sabres on ollut itäisen konferenssin heikoin joukkue heti Philadelphia Flyersin jälkeen. Sabres on viimeisestä kymmenestä ottelusta kerännyt vain kolme voittoa.

Winnipeg Jets on puolestaan pelannut hyvää jääkiekkoa ja joukkue on jälleen hivuttautunut pikkuhiljaa kohti viimeisiä pudotuspelipaikkoja. Suomalaisnuorukainen Patrik Laine on mättänyt maaleja erinomaisella tahdilla ja joukkue on saanut myös sairastuvalta tärkeitä pelaajia takaisin kokoonpanoon.

Ennakkosuosikkina otteluun lähtevä Winnipeg Jets on pelannut tällä kaudella 41 ottelua ja näistä peräti 28 ottelussa on nähty yli 4,5 maalia, joten tämä kelpaa lapulle todella hyvin, sillä uskomme Sabresin onnistuvan lauantaina maalinteossa myös pariin otteeseen.

Valinta: Yli 4,5 maalia 1.55

Betseihin potkua Coolbetin talletusbonuksella!