Viikon peli: Nollaako Juuse Saros Patrik Laineen ja Winnipegin?

Juuse Saros äityi viime yönä hurjaan vireeseen.
Juuse Saros äityi viime yönä hurjaan vireeseen.

Sunnuntai tarjoaa jälleen jääkiekon ystäville NHL:ää parhaaseen katseluaikaan. Tarjolla on muun muassa Nashville Predatorsin ja Winnipeg Jetsin kohtaaminen.

Predatorsin ja Jetsin ottelussa on luvassa suomalaisten kohtaaminen, kun Jetsin suomalaisnuorukainen Patrik Laine yrittää ohittaa Predatorsin maalilla pelaavan Juuse Saroksen. Saros on suurella todennäköisyydellä Predatorsin maalilla ja kyseessä onkin 21-vuotiaan maalivahdin kauden toinen NHL:ssä.

Saros tulikuuma maalivahti

Saros on koko aikansa, jonka hän on viettänyt Pohjois-Amerikassa, ollut todella hyvässä vireessä. 50 pelaamastaan AHL/NHL-ottelustaan mies on voittanut peräti 39 ja esimerkiksi tällä kaudella AHL:ssä kiekko on tarttunut erinomaisesti. 10 pelatun ottelun jälkeen Saroksen torjuntaprosentti on komea 94,5 ja päästettyjen maalien keskiarvo todella alhainen 1.59.

Winnipeg Jets on puolestaan ajautunut tappioputkeen. Jets on kärsinyt loukkaantumisista viime aikoina ja joukkueen viiden ottelun vieraskiertue ei sujunut kovin mallikkaasti, sillä viiden ottelun tulos oli nolla pistettä ja maaliero oli surullinen 20-6. Kotikaukalossaan pelatessa Jets on tällä kaudella napannut 10 ottelusta 12 pistettä.

Oletuksemme on, että tulikuuma Saros pitää kiekot pois selkänsä takaa ja Jetsin tuska jatkuu. Viimeisestä 9 ottelusta peräti 14 pistettä napannut Predators marssii jälleen voittoon ja Jetsille kuudes tappio peräkkäin.

Valinta: Nashville Predators 2.25

Coolbetillä on myös huomionarvoinen kohde Saroksen nollapeli kertoimella 10.00, jota rohkeimmat voivat kokeilla illan otteluun!

Betseihin potkua Coolbetin talletusbonuksella!

Viikon pelinä Winnipeg-Nashville

Tänään tarjolla sivustollamme myös avausmaalikilpailu sekä kilpailu viimeisestä maalissa. Molemmissa kilpailuissa on jaossa pelirahaa ja niihin pääset kiinni TÄSTÄ.