Viikon peli: Nuorten MM-kisat käyntiin – Nuoret Leijonat Tshekin kimppuun

U20 MM-kisat starttaavat jälleen Tapaninpäivänä.
U20 MM-kisat starttaavat jälleen Tapaninpäivänä.

Alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisat alkavat tänään. Nuoret Leijonat pelaavat tänään Tshekkiä vastaan ja viikon peli tarjotaan myös siihen.

Nuoret Leijonat suosikkina Tshekkiä vastaan

Viime tammikuussa Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue juhli MM-kultaa, kun joukkue pelasi kotikisoissa loistavasti. Nyt edessä onkin suurempi haaste, sillä viime vuoden kolmikosta: Sebastian Aho, Patrik Laine ja Jesse Puljujärvi kukaan ei ole mukana.

Suomella on kisoissa hyvä joukkue, mutta mestarisuosikkina Nuoret Leijonat eivät kisoihin lähde. Suurimmat suosikit ovat Kanada sekä USA ja Suomi taisteleekin välieräpaikasta ja tämän jälkeen mitaleista.

Suomen ensimmäinen ottelu pelataan tiistain vaistaisena yönä, kun Nuoret Leijonat kohtaa Tshekin. Tshekki ei kuulu suosikkeihin taistelemaan mitaleista ja joukkueen mestaruudelle kerroin onkin huima 45.00 (Suomen MM-kullan kerroin 8.00).

Leijonien joukkue on varsin mielenkiintoinen ja mukana on muun muassa Eeli Tolvanen sekä Kristian Vesalainen, jotka ovat varattavissa NHL:ään ensi kesänä. Molemmat pelaajat ovat arvioiden mukaan menossa ensimmäisellä kierroksella ja noin 15 ensimmäisen pelaajan joukossa.

Coolbet tarjoaa Suomen voitolle Tshekistä kertoimen 1.66 ja tähän kannattaa ottaa kiinni. Luultavasti edessä on maalirikas ottelu ja Suomi voittaa Tshekin muutamalla maalilla.

Valinta: Suomi 1.66

Coolbetillä sekä Betsafella tarjolla paljon hyviä kohteita alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin, joista varmasti saat lisäjännitystä peleihin.

Betseihin potkua Coolbetin talletusbonuksella!

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!