Viikon peli: Winnipeg ja Edmonton iskevät yhteen ulkoilmaottelussa

Winnipeg Jets Edmonton Oilers NHL / Laitataklaus.com
Winnipeg Jets Edmonton Oilers NHL / Laitataklaus.com

Itse oikeutetusti viikon peliksi valitaan sunnuntai-illan herkkupala, kun Winnipeg Jets isännöi ulkoilmapelissä Edmonton Oilersia.

Joka viikko valitsemme yhden ottelun ”Viikon peliksi”, johon annamme myös maistuvat vihjeet.

Tämän vedonlyötiosion tarkoituksena on saada mukaan myös ne betsaajat, jotka hakevat osumia vain viikkotasolla ja haluavat näin lyödä eurojaan harvemmin.

Winnipeg – Edmonton

Edellisessä ottelussa koko Winnipegin hullaannuttanut Patrik Laine pääsee yrittämään jälleen urotekoja, kun Jets isännöi ulkoilmapelissä Edmonton Oilersia. Vierasjoukkue on aloittanut kauden mainiosti, sillä viidestä ottelusta kasassa on neljä voittoa. Tulokset kuitenkin hieman valehtelevat, sillä ei Oilersin peliesitykset ole missään nimessä vakuuttaneet.

Winnipeg on napannut neljästä ottelusta kaksi voittoa, mutta joukkueen meno on ollut jopa yllättävän tuskaista. Joukkue nappasi molemmat voitot huikeiden kolmansien erien ansiosta, mutta muuten peliesitykset ovat olleet vaisuja.

Joukkueet ovat pelanneet viime vuosina erittäin tasaisia otteluita ja sellanen on varmasti tiedossa myös tänään. Moni saattaisi odottaa, että tänään verkot heiluvat, mutta ulkoilma vähentää tuntuvasti maalien odotusarvoa.

Viime kauden kolmessa keskinäisessä kohtaamisessa maaleja iskettiin yhteensä kymmenen, joten ”normaalitkaan” pelit eivät viime vuonna osumia tarjonneet.

Nappaamme yhteistyökumppanimme Coolbetin listoilta alle 5,5 maalia kertoimella 1.93.

Lisäksi uskomme siihen, että Laineen maaliputki jatkuu tänään. Edellisissä otteluissa Laine on saanut erittäin hyvin peliaikaa, joten mahdollisuuksia maalintekoon tulee aivan varmasti. Viime ottelussa uudet ketjukaverit saanut Laine jatkaa Mark Scheifelen ja Drew Staffordin kanssa myös tänään, joten eiköhän verkot heilu. Nappaamme Betsafen listoilta Laine tekee maalin -kohteen kertoimella 3.25.

Valinta: Alle 5,5 maalia 1.93

Valinta: Patrik Laine tekee maalin 3.25

Voita NHL-matka ja tapaa New York Rangersin pelaajia!

Täältä Betsafen bonus haltuun!