Viikon peli: Winnipeg Jets isännöi Los Angeles Kingsiä

Winnipegin liikkeet eivät jääneet Kevin Hayesiin.
Winnipegin liikkeet eivät jääneet Kevin Hayesiin.

Sunnuntaina nähdään jälleen hieno kattaus urheilua, johon kuuluu mukaan myös NHL:ää parhaaseen katseluaikaan, kun Winnipeg Jets ja Patrik Laine isännöivät kotihallissaan Los Angeles Kingsiä.

Molemmat joukkueet ovat kärsineet viime aikoina loukkaantumisista ja esimerkiksi Los Angeles Kingsin maalivahtiosastoa on pistetty uuteen kuntoon, sillä joukkueen ykkösmaalivahti Jonathan Quick sekä kakkosmaalivahdiksi kaavailtu Jeff Zatkoff ovat loukkaantuneina. Kingsien maalilla onkin viime aikoina nähty Peter Budaj, joka on suoriutunut tuuraajana yllättävän hyvin.

Winnipeg Jets on niin ikään kärsinyt kolhuja ja esimerkiksi joukkueen toinen suomalaishyökkääjä Joel Armia on sivussa. Myös Bryan LittlenMathieau Perreaultin ja Tyler Myersin kaltaisten pelimiesten loukkaantumiset ovat avanneet väylää nuoremmille pelaajille. Varsinkin Laine sekä Mark Scheifele ja Nikolaj Ehlers ovat pelanneet varsin mallikkaasti viime aikoina.

Maalijuhlat luvassa?

Kotijoukkueena pelaava Winnipeg Jetsin viimeisessä viidessä ottelussa on nähty käsittämättömät 35 maalia ja Kingskin on hakenut viimeisen viiden ottelun aikana muun muassa 7-0-voiton Toronto Maple Leafsin vieraana ja Calgary Flames kaatui kotona lukemin 5-0.

Myös joukkueiden edellisissä kohtaamisissa on nähty rutkasti maaleja ja viimeisestä viidestä kohtaamisesta kolmessa on nähty vähintään seitsemän maalia. Kaksi peliä, joissa yli viittä maalia ei ole tehty, ovat päättyneet 4-1-lukemiin.

Oletettavissa on vauhdikasta lätkää ja tällä kertaa kupongille napataan Coolbetiltä yli 5,5 maalia kertoimella 2.12.

Valinta: Yli 5,5 maalia 2.12

kuponki

Muistakaa myös seurata Lätkätuplauksen viimeistä päivää, jossa panos on noussut peräti 1331 euroon. Viimeisen kupongin löydät TÄÄLTÄ.

Betseihin potkua Coolbetin talletusbonuksella!