Viikon peli: Edmonton Oilers – Buffalo Sabres

Tänään pyöräytämme betsaamisen saralla uuden sivun, kun viikon peli systeemi astuu mukaan. Meidän ensimmäinen viikon pelimme kohdistuu NHL-kaukaloihin ja sieltä otteluun Edmonton Oilersin ja Buffalo Sabrersin välillä.

Meidän uusi valtauksemme tulee tässä. Nimittäin tästä eteenpäin jokaisella viikolla valitsemme yhden matsin viikon peliksi.

Tämän vedonlyötiosion tarkoituksena on saada mukaan myös ne betsaajat, jotka hakevat osumia vain viikkotasolla ja haluavat näin lyödä eurojaan harvemmin.

Viikon pelissä otamme syvemmän analyysin otteluun ja katsomme ottelua molempien osapuolien kannalta, jotta kenellekään ei jäisi mitään mietittävää betsin lyömisen kannalta.

Sarjan aloitusotteluna toimii NHL-kohde, jossa Edmonton Oilers ja Buffalo Sabres ottavat mittaa toisistaan. Ottelu alkaa tulevana yönä Suomen aikaan 02.00, joten yövalvojille on luvassa loistavaa kiekkoa ja jännitettävää myös betsien muodossa.

Jatkuuko Oilersin voittokulkue?

Kotijoukkueena tuleva yönä Suomeen aikaan pelaava Edmonton Oilers on laittanut kautensa liikkeelle täydellisellä rytinällä. Kaudenavauksessa joukkue kaatoi kotonaan Calgaryn Flamesin 7-4 lukemin ja hyvin sujunut preseason sai luonnollisen jatkon.

Kauden toisessa kohtaamisessa oli uusinta Albertan joukkueiden kesken, kun Oilers matkusti Flamesin vieraaksi Calgaryyn. Ottelu päättyi Oilersin voittoon toistamiseen ja tällä kertaa loppulukemat olivat 5-3.

Oilersin nuori kapteeni Connor McDavid on ollut hirmuisessa iskussa ja nuorukainen on todella ottanut joukkueen reppuselkäänsä, kuten kapteenin kuuluukin tehdä. 19-vuotias kanadalaishyökkääjä on kirjauttanut kahteen matsiin tehot 3+3 ja hän tekee kirjaimellisesti kaukalossa tällä hetkellä ihan, mitä hän itse haluaa.

Vierasjoukkueen roolissa pelaava Buffalo Sabres on kuluvalla kaudella pelannut vasta yhden ottelun ja tuossa kohtaamisessa joukkue kärsi tappion kotihallissaan, kun Montreal Canadiens haki pisteet First Niagara Centeristä 4-1 lukemin.

Sabresin ainoasta maalista vastasi hyökkääjä Matt Moulson ylivoiman turvin. Maalin syötön sai suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen.

Buffalon ylpeyden kausi ei siis lähtenyt liikkeelle parhaalla mahdollisella tavalla, mutta tuohon löytyy pieni selitys sairaslistaa tutkimilla. Joukkueen kirkkaintähti Jack Eichel on nimittäin sivussa vielä monia viikkoja nilkkavamman takia ja hänen panoksensa puuttuminen hyökkäyspelaamisesta ei voi olla näkymättä.

Sabresilla oli kauden avauksesta sivussa myös kesän hankinta Kyle Okposo, joka paranteli polvivammaansa. Tulevassa ottelussa mies kuitenkin nähdään jo tositoimissa, joten aika näyttää, mitä hän saa aikaan Sabresissa.

Winnipeg Jetsistä helmikuussa 2015 Sabresiin siirtynyt Evander Kane on lasaretin puolella, joten hyökkäyspäästä puuttuu taisteluvoimaa runsaasti Kanen myötä.

Kumpi vie Oilers vai Sabres?

On sanomattakin selvää, että Oilers on ottelun täydellinen suosikki ja kun joukkueita verrataan preseasonin perusteella sekä alkukauden ajalta ei Oilersin suosikin asema ole uhattuna.

Historiankirjoja tutkimalla selviää, että Sabres on viimeksi voittanut Rogers Placessa maaliskuussa 2014. Tuon ottelun jälkeen joukkueet ovat kohdanneet kahdesti samalla areenalla ja molemmat ottelut ovat menneet Oilersin voitonjuhliin.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kahdesti ja molemmat ottelut menivät öljymiehille. Toinen ottelu tosin vasta jatkoajan kautta.

Oilersin hyökkäyskalusto vastaan Sabresin repaleinen hyökkäys. Tässä kohtaa laiva kääntyy öljyryhmän puolelle. Puolustuspää ei kummallakaan joukkueella ole NHL:än kärkiluokkaa, joten tuo taisto voidaan vääntää lähes tasan.

Maalivahtiosastolla Oilersin maalisuulla aloittaa Cam Talbot, joka torjui molemmissa joukkueen edellisissä otteluissa. Torjuntoja Talbotille kertyi kahdessa kamppailussa 76 ja päästettyjen maalien keskiarvo näyttää lukemaa 3.50.

Sabresin maalisuulla nähdään todennäköisesti Robin Lehner, sillä hän on Sabresin selkeä ykkösmaali ja kauden avauksessa tullut tappio halutaan nollata hänen mielessään uusinta startilla.

Kauden ensimmäisessä ottelussa Canadiensia vastaan Lehner torjui 24 kiekkoa ja neljä ladottiin selän taakse, joten maalivahtiosastoa vertaamalla Oilersin komennossa mennään.

Punnitsee asiaa, miten tahansa on Oilers ottelun voittaja ja suuri ihme täytyy tapahtua, jotta Sabres pystyisi pysäyttämään tämän ryhmän nyt.

Me poimimme ottelun 1×2-kohteen yhteistyökumppanimme Coolbetin listoilta ja vahvasti kotijoukkueen matkassa mennään kohti maanantai aamua.

Lisäksi laitetaan maalintekijä otteluun ja tämä kohde poimitaan Betsafen listoilta.

Valinta: Oilers -1,5 2.75

Maalintekijä: Leon Draisaitl 3.25 (tekee ainakin yhden maalin)

Voita NHL-matka ja tapaa New York Rangersin pelaajia!

Täältä Betsafen bonus haltuun!