Vili Saarijärvi kaupattiin NHL:ssä – maalivahti Eric Comrie Detroitiin

Vili Saarijärvi on kaupattu Arizona Coyotesiin.
Vili Saarijärvi on kaupattu Arizona Coyotesiin.

Detroit Red Wings on kaupannut puolustaja Vili Saarijärven Arizona Coyotesiin, mistä se vaihdossa maalivahti Eric Comrien.

22-vuotias suomalaispuolustaja Vili Saarijärvi ei ole onnistunut murtautumaan Detroit Red Wingsin riveihin, minkä vuoksi edelliset kaksi kautta ovat kuluneet AHL-joukkue Grand Rapids Griffinsissä.

Nyt Saarijärvi on kaupattu Detroitin toimesta Arizona Coyotesiin, mikä oli suomalaisen kannalta hyvä siirto. Nyt Saarijärvi pääsee uuteen ympäristöön ja saa uuden mahdollisuuden taistella paikasta NHL-miehistöön. Detroitissa tie vaikutti olevan tukossa, vaikka joukkueen puolustuskalusto on yksi liigan huonoimmista.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Saarijärven alkukausi on sujunut kaikkea muuta kuin hyvin, sillä puolustaja on tehnyt pelaamiinsa 13 otteluun tehot 0+1. Viime kaudella Saarijärvi viimeisteli 70 runkosarjaotteluun kaksi maalia ja yhteensä 16 tehopistettä.

Red Wings sai suomalaispuolustajasta korvaukseksi maalivahti Eric Comrien, joka on pelannut urallaan vain viisi NHL:n runkosarjaottelua. Comrie on edustanut urallaan Coyotesin lisäksi myös Winnipeg Jetsin organisaatiota.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.