Maalivahti Ville Husso nostettiin St. Louis Bluesin NHL-miehitykseen

San Antonio Rampage Maalivahti Ville Husso nostettiin St. Louis Bluesin NHL-miehitykseen

23-vuotias helsinkiläisveskari Ville Husso on nostettu NHL-seura St. Louis Bluesin kokoonpanoon Carter Huttonin loukkaantumisen takia.

HIFK-kasvatti Ville Husso pääsee kiekkoilemaan St. Louis Bluesin NHL-miehitykseen. Seuran kakkosmolari Carter Hutton kärsii niskavammasta ja Husso stunttaa miestä Bluesissa.

Suomalaisveräjänvartija pelaa Pohjois-Amerikassa toista kauttaan, mutta ei ole vielä päässyt debytoimaan stlouisilaisten riveissä. Husso on pelannut joukkueen farmijengissä San Antonio Rampagessa tällä kaudella loistavin statsein; 33 peliin nuorukainen on kopannut pikkumustaa 92,6 torjuntaprosentilla.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Helsingin IFK:n entisen pelurin edellissesonki kului niin ikään AHL:ssä. Hän esiintyi myös ECHL-sarjassa Missouri Mavericksin paidassa 13 matsissa.

Kookas kiekonpysäyttäjä Husso toimii oletettavasti tänään St. Louisin varamaalivahtina kanukkimolari Jake Allenille, kun Blues kohtaa Suomen aikaa klo 23:00 alkavassa mittelössä Los Angeles Kingsin.

St. Louisin uutisen Ville Husson nostosta riveihinsä voit lukea TÄSTÄ. Suomalaisen uratilastoja pääset katselemaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018