TPS pudotti siirtopommin – Ville Lajunen vahvistaa turkulaisten puolustusta

Viimeiset kuusi kautta KHL:ssä kiekkoillut Ville Lajunen siirtyy Turun Palloseuran riveihin yksivuotisella pelaajasopimuksella.

Perjantaina Liiga-kautensa Porissa aloittava Turun Palloseura pudotti kovan siirtopommin juuri kauden kynnyksellä. TPS tiedotti solmineensa ensi kauden kattavan sopimuksen MM-kaukaloistakin tutun puolustaja Ville Lajusen kanssa.

Lajunen nähdään pitkästä aikaa kotimaan kentillä, sillä hän on pelannut viimeksi Liigaa kasvattajaseurassaan Espoon Bluesissa kaudella 2011-2012. Tuon jälkeen hän on pelannut pääosin KHL:ssä, mutta myös kaksi täyttä kautta Ruotsin pääsarjassa.

Viime kaudella oikealta ampuva 32-vuotias kiekollinen puolustaja edusti KHL-seura Vitjaz Podolskia. Runkosarjan 60 ottelussa tehopisteitä kertyi 4+21=25.

”Olen enemmän kuin innoissani Lajusen saamisesta meille! Kyseessä on huippupakki, jolle löytyy käyttöä niin erikoistilannepelaamisessa kuin tasaviisikoinkin mentäessä. Tämän luokan pakkeja ei ole ihan hetkeen TPS:n rosterissa nähty”, pelaajakoordinaattori Tomi Kallio sanoi TPS:n tiedotteessa.


KATSO MYÖS: Kaleva: Juha-Pekka Haataja lopettaa pitkän pelaajauransa