HIFK jysäytti siirtopommin – Ville Leskinen palaa takaisin Liigaan

Ville Leskinen palaa takaisin Liigaan, mutta tällä kertaa HIFK:n paitaan.
Ville Leskinen palaa takaisin Liigaan, mutta tällä kertaa HIFK:n paitaan.

HIFK on tehnyt siirtomarkkinoilla kovan luokan peliliikkeen, kun se on päässyt sopimukseen hyökkääjä Ville Leskisen kanssa.

Oulun Kärpissä viime kaudella kovaa jälkeä tehnyt Ville Leskinen on tehnyt HIFK:n kanssa sopimuksen. HIFK kertoi asiasta Bättre Folk -jäsenilleen.

25-vuotias suomalaishyökkääjä oli viime kaudella Liigan pistepörssin kakkonen, kun hän teki 58 runkosarjaotteluun 29 maalia ja yhteensä 57 tehopistettä. Leskisen ja Kärppien kausi päättyi lopulta hopeiseen mitaliin.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Leskinen siirtyi täksi kaudeksi Ruotsin pääsarja SHL:ään, missä homma ei lähtenyt tavanomaiseen liitoon. Leskinen pelasi Färjestadin riveissä lopulta 14 ottelua, joissa hän keräsi tililleen tehot 4+2. Leskisen ja Färjestad päätyivät purkamaan sopimuksen yhteisymmärryksessä.

Leskinen kertoi Kalevan haastattelussa, että vaihtoehtoja olisi ollut muun muassa ulkomailla sekä juuri Kärpissä. Sopimus HIFK:n kanssa syntyi lauantaina.

– Olisin päässyt myös ulkomaille, mutta ei siellä ollut mitään sellaista, johon olisin halunnut tarttua, Leskinen kertoi Kalevalle.

– Päätös ei ollut minulle missään nimessä helppo, mutta välillä tilanteet ovat tällaisia. Kärpät on kasvattajaseurani ja sillä tavalla ykkösseura aina. Kärpät ei vain sopinut tähän kohtaan. Siellä on paljon hyökkääjiä.