Ville Meskanen sai NHL-sopimuksen – NY Rangers osoitteena!

Ville Meskanen sai NHL-sopimuksen varaamattomana pelaajana.
Ville Meskanen sai NHL-sopimuksen varaamattomana pelaajana.

Tampereen Ilveksen suunnalta kantautui upeita suomalaisuutisia: loistokauden pelannut Ville Meskanen sai NHL-sopimuksen New York Rangersiin.

22-vuotias Ville Meskanen esiintyi viime kaudella Ilveksen paidassa toden teolla edukseen. Hän yli tuplasi henkilökohtaisen piste-ennätyksen Liigassa, kun nuoren miehen tehopisteet kirjattiin 48 runkosarjaottelun jälkeen muotoon 24+20=44. Hän veikin Ilveksen sisäisen maalipörssin nimiinsä viiden maalin erolla kakkoseen ja puolestaan sisäisessä pistepörssissä hän sijoittui kolmanneksi.

Meskasen otteet eivät jääneet suinkaan huomioimatta myöskään Pohjois-Amerikassa, sillä Ison Omenan suunnalta kuului tänään upeita uutisia: nuori Ilves-peluri allekirjoitti New York Rangersin kanssa.

MUISTA MYÖS:
SUPERTARJOUS: Leijonat kohtaa Etelä-Korean – voiton kerroin 50.00!

Sopimuksen yksityiskohdista ei ole vielä toistaiseksi sen kummempaa tietoa, mutta kyseessä on mitä todennäköisimmin kaksi- tai kolmivuotinen sopimus, joka on mallia kaksisuuntainen.

Meskasta ei olla koskaan varattu NHL:ään, joten hänen täytyi herättää Pohjois-Amerikan huomio niin sanotusti varttuneemmalla ikää, vaikka kyseessä onkin vasta hieman yli parikymppinen kaveri.

Kaiken kaikkiaan Meskanen, joka on Ilveksen oma kasvatti ja siis lähtöisin Tampereelta, on pelannut Liigassa 141 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä pisteet 42+38=80. Pudotuspeliotteluita hänelle on kertynyt kymmenen kappaletta ja niistä miehen pistemäärä on upeasti 4+3.

Meskasen uratilastoihin voit tutustua TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Jussi Jokinen ei saa jatkosopimusta – mihin tie vie seuraavaksi?