Lahden Pelicans julkisti: Ville Nieminen on seuran tuleva päävalmentaja

Lahden Pelicans julkisti: Ville Nieminen on seuran tuleva päävalmentaja

Viimeiset kaksi kautta Mikkelin Jukureiden apuvalmentajana toiminut Ville Nieminen siirtyy lahtelaisen Pelicansin peräsimeen kolmen vuoden sopimuksella.

Pelicansin ensi kauden valmennusryhmä julkistettiin tänään. Lahtelaisten uusi päävalmentaja on kolmen vuoden sopimuksella Ville Nieminen ja valmennusryhmän täydentävät Pasi NurminenTommi Pärmäkoski sekä Niemisen tavoin uutena miehenä Lahteen saapuva Arttu Lipsanen.

Nieminen toimi edelliset kaksi kautta Mikkelin Jukureiden apuvalmentajana ja tätä ennen mies valmensi Mestiksen Keupa HT:tä. Kyseessä on siis 41-vuotiaan Stanley Cup -voittajan ensimmäinen päävalmentajapesti Liigassa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Erittäin hyvä fiilis ja odotan jo kovasti ensi viikkoa, kun joukkueharjoitukset alkavat. Pelicans saa minusta pelaajalähtöisen ja vaativan valmentajan. Uskon yhteistyöhön ja siihen, että meillä on vahva valmennusryhmä, millä alamme tekemään töitä pelaajien ja pelin eteen. Lahdessa on tehty viime vuosina arvokasta työtä, minkä päälle on hyvä rakentaa, Nieminen kommentoi seuran nettisivuilla.

Nieminen oli meidän ykkösvaihtoehtomme, sillä mies sopii erinomaisesti meidän strategiaamme. Nieminen on erittäin pidetty ja arvostettu valmentaja nuorten pelaajien keskuudessa ja hänellä on nykyaikainen ajattelutapa jääkiekon pelaamisesta sekä valmentamisesta. Kokonaisuutena valmennusryhmämme on erittäin vahva ja toisiaan täydentävä. Huippuosaamista löytyy monelta sektorilta, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kertoo tiedotteessa.

Pelicansin uutisen aiheesta voit lukea kokonaisuudessaan TÄSTÄ LINKISTÄ. Niemisen uratilastoja niin pelaajana kuin valmentajakin voit tarkastella TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
KUVAT: Kokonaan suklaasta tehty Marc-Andre Fleury -veistos ihastuttaa