Ville Peltosesta HIFK:n uusi päävalmentaja

Ville Peltosesta, 48, tulee HIFK:n päävalmentajan ainakin seuraavan kolmen vuoden ajaksi. Peltonen on kannattajien suosikki pelaajauraltaan.


Coolbetin blogi: Colorado Avalanche – St. Louis Blues


Pelaajana legendaarisen uran muun muassa maajoukkuepaidassa tehnyt Ville Peltonen on HIFK:n seuraava päävalmentaja. HIFK-kannattajat saavat nauttia pelaajana suuren vaikutuksen tehneestä Peltosesta pitkään joukkueen penkin takana, sillä Peltonen solmi HIFK:n kanssa peräti kolmevuotisen sopimuksen.

”HIFK:lla on suomalaisen urheilun vahvimmat perinteet ja erittäin sitoutuneet kannattajat. Me haluamme kirkastaa seuran ydinarvot ja tuoda ne tähän päivään. HIFK on sitkeä, taitava ja vahva. Ja me haluamme olla sitä yhdessä”, Peltonen sanaili HIFK:n tiedotteessa.

”Yhtenä isommista tavoitteista haluan omalta osaltani olla aikaansaamassa, että HIFK:lla voisi olla vieläkin isompi rooli stadilaisten arjessa.”

Peltosen kanssa HIFK:n valmennusryhmän muodostavat tulevalla kaudella apuvalmentajat Samuel Tilkanen ja Cory Murphy, videovalmentaja Ari Halttunen, maalivahtivalmentaja Jan Lundell sekä fysiikkavalmentaja Jussi-Pekka Kurtti.


KATSO MYÖS: Mestarivalmentaja Virta SaiPan puikkoihin pitkällä sopimuksella