VIDEO: Ville Pokka tykitti hattutempun – Belleville Senators hurjaan voittoon

Ottawa Senatorsin organisaatiossa kiekkoileva Ville Pokka iski viime yön kierroksella hattutempun.
Ottawa Senatorsin organisaatiossa kiekkoileva Ville Pokka iski viime yön kierroksella hattutempun.

AHL:ssä kiekkoileva Ville Pokka tykitti viime yönä hattutempun. Kyseessä olivat hänen ensimmäiset maalinsa Belleville Senatorsin riveissä.

Suomalaispuolustaja Ville Pokka oli viime yönä hurjassa vireessä, kun Belleville Senators kohtasi Laval Rocketin illan AHL-kierroksella. Senators vei kamppailun nimiinsä lukemin 8-2, ja Pokka iski ottelussa hattutempun.

Kyseessä olivat samalla hänen Senators-uransa ensimmäiset maalit. Suomalaispakki ehti pelaamaan jopa 15 ottelua tyystin ilman täysosumia, mutta viime yönä sitten lävähti kovalla prosentilla.

Ensimmäisen osumansa Pokka iski maalin edestä, kun hän pääsi irtokiekkoon käsiksi. Kaksi seuraavaa tulivat laukausten myötä. Voit katsoa suomalaispuolustajan hurjan viime yön ottelun osumat alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Pokka siirtyi Ottawa Senatorsin organisaatioon tällä kaudella. 23-vuotias suomalaispuolustaja kärkkyy NHL-paikkaa jo neljättä kauttaan, mutta toistaiseksi hänen kokemuksensa Pohjois-Amerikasta ovat rajoittuneet vain AHL:ään. Ensimmäiset kolme ja puoli kautta hän pelasi Chicago Blackhawksin farmissa, Rockford IceHogsissa.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!