VIDEO: Villi Kortti teki lätkäbiisin – tästäkö Leijonien uusi kisalaulu?

Suosittu tv-ohjelma Villi Kortti teki lätkäbiisin.
Suosittu tv-ohjelma Villi Kortti teki lätkäbiisin.

Suosittu tv-ohjelma Villi Kortti teki lätkäbiisin, joka kantaa nimeä ”Pojan takii”. Kysymys kuulukin; onko tässä Leijonien uusi kisabiisi?

Joka ikinen kevät eri tahot ja bändit yrittävät luoda omia MM-kisabiisejään. Kenties kaikista tunnetuimpia kisakappaleita ovat muun muassa Den Glider InPienissä Häissä sekä Tahdon Voittaa.

Nyt kolmikko on saanut kovan haastajan, sillä suosittu tv-ohjelma Villi Kortti on tehnyt oman kisabiisinsä, joka kantaa nimeä Pojan takii. Kappaleessa on käytetty Antti Tuiskun melodiaa biisistä Rahan Takii.

Kappaleessa vitsaillaan hauskalla tavalla Suomen kiekkokansasta ja maajoukkueen unohtumattomimmista hetkistä, kuten Pasi Nurmisen ”ilmaveivistä” ja Timo Jutilan eri letkautuksista. Myös alkoholi näyttelee biisissä isoa roolia, aivan kuten se tekee myös suomalaisessa kiekkokulttuurissa.

Biisi on esitetty näyttelijä Pilvi Hämäläisen ja radiojuontaja Jenni Poikeluksen toimesta. Katso mahtavan biisin vieläkin mahtavampi musiikkivideo alta. Jos et saa tätä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Pikkupoika keräsi rahaa Vaasan Sportin fanipaitaan – seuralta upea ele!