Vincent Manngard luopuu Ilveksestä – Risto Jalosta toimitusjohtaja

Ilves riensi Kimi Räikkösen avuksi.
Ilves riensi Kimi Räikkösen avuksi.

Tampereen Ilveksen pitkäaikainen omistaja Vincent Manngard on luopunut seuran omistuksesta. Ilves piti yhtiökokouksen tiistaina ja tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

Manngard myi osakkeensa Ilves ry:lle ja Ilves ry:n lähipiirille. Lisäksi hän on antanut anteeksi velkojaan 930 000 euroa.

– Olen onnellinen löydettyäni vihdoin tahon, joka vastaa asettamaani ehtoa ilvesläisyydestä. Luopuessani nyt Ilveksen osakkeistani omistus siirtyy käsiin, jotka jatkavat ja kehittävät ilvesläisyyttä edelleenkin. Toivotan jatkajille mitä parhainta menestystä. Vakaa uskoni on, että suoritetuilla järjestelyillä näemme Ilveksen kamppailemassa Liigan mitaleista lähitulevaisuudessa, Manngard kommentoi kauppaa Ilveksen verkkosivuilla.

Ilves-Hockey Oy:n yhtiökokous valtuutti tiistaisessa kokouksessaan yhtiön hallituksen järjestämään suunnatun osakeannin Ilveksen taloudellisen tilanteen parantamiseksi.

– Uusia osakkeita annetaan merkittäväksi vähintään 1 500 000 euron ja enintään 3 000 000 euron arvosta. Hallitus valtuutettiin päättämään tahoista, joille anti suunnataan, seura tiedotti.

Uutisoimme jo aiemmin, että maalivahti Tuukka Rask ryhtyi seuran omistajaksi. Seuralegenda Risto Jalo ja Petri Hietanen astuvat osakeannin jälkeen omistajiksi. Jalo on lupautunut myös Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtajaksi 6. maaliskuuta lähtien ja nykyinen toimitusjohtaja Esa Honkalehto väistyy tehtävästä.