SaiPa vahvisti rivejään – valkovenäläinen Vladimir Denisov Sputnik-paitaan

SaiPa tiedotti tänään kahdesta ulkomaalaishankinnasta.
SaiPa tiedotti tänään kahdesta ulkomaalaishankinnasta.

Lappeenrannan SaiPa ja 33-vuotias Dinamo Minskia tällä kaudella edustanut Vladimir Denisov ovat solmineet loppusesongin mittaisen sopimuksen.

SaiPa on tehnyt kuluvan kauden loppuun kestävän sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa. Kuluvan kauden Denisov on edustanut KHL-seura Dinamo Minskiä 40 ottelussa tehoin 1+2=3 ja kerännyt 42 jäähyminuuttia.

Urallaan 33-vuotias Denisov on pelannut 401 ottelua Venäjän pääsarjassa sekä KHL:ssä. Dinamo Minskin lisäksi Denisov on edustanut KHL:ssä Torpedo Nizhny Novgorodia, Ak Bars Kazania sekä Traktor Chelyabinskia. Urallaan Venäjän pääsarjoissa Denisov on tehnyt tehot 22+41=63 ja kerännyt yhteensä 526 jäähyminuuttia.

Miehen mittavalta uralta löytyy myös kaksi kautta Pohjois-Amerikassa, sillä Denisov edusti kausina 2007-2009 AHL-seura Hartford Wolf Packia 128 ottelussa tehopistein 7+21=28.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Erittäin hienoa, että Vladimir Denisov valitsi SaiPan loppukauden joukkueekseen, kertoi SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa Saimaan Pallon nettisivuilla.

Denisov on Valko-Venäjän maajoukkueen vakiokasvo, sillä mies on edustanut maataan 110 kertaa tehopistein 6+25=31. Keväästä 2005 lähtien vasemmalta laukova Denisov on edustanut maataan MM-kisoissa yhdeksän kertaa. Edellisen kerran Denisov puki Valko-Venäjän maajoukkuepaidan MM-kilpailuissa ylleen vuoden 2017 Pariisin ja Kölnin kisoissa.

180-senttinen ja 98-kiloinen Denisov tuo urheilujohtaja Antti Tuomenoksan mukaan paljon ominaisuuksia SaiPaan.

Denisovilla on ominaisuuksia kahden suunnan pelaamiseen, mutta tuo erityisesti puolustukseen ja maalinedustalle jämäkkyyttä, kuvailee Tuomenoksa seuran tiedotteessa.

SaiPan alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea TÄSTÄ. Pelaajan uratilastoja pääset tarkastelemaan TÄSTÄ LINKISTÄ.