VIDEO: Voiko maali enää tätä lähempänä olla? Tuomarit hylkäsivät

Blackhawksin ja Bluesin välisessä ottelussa nähtiin maali, joka kuitenkin päätettiin hylätä.
Blackhawksin ja Bluesin välisessä ottelussa nähtiin maali, joka kuitenkin päätettiin hylätä.

Chicago Blackhawksin ja St. Louis Bluesin välisessä ottelussa nähtiin viime yönä tilanne, jossa maali oli vain millien päässä.

St. Louis Blues onnistui kaatamaan eilisessä ottelussa Chicago Blackhawksin, joskin ratkaisu venyi aina jatkoajalle saakka. Täällä nuottipaidat iskivät ratkaisevan maalin ja täten se voitti kamppailun lukemin 5-4.

Ottelussa nähtiin myös yksi todellinen läheltä piti -tilanne, kun Bluesin Jaden Schwartzin oli vain millien päässä maalinteosta. Tuomari kuitenkin tarkasti tilanteen videolta ja tätä myöten Blackhawks selvisi pälkähästä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Jos tilanteesta olisi syntynyt maali, olisi se ollut samalla valtava hörppy Blackhawksin maalivahti J-F Berubelta. Hän nimittäin päästi Schwartzin laukauksen luvattoman helposti lävitseen, mutta hän sai tämän lopulta tuomariston päätöksellä anteeksi.

Tilanteessa kiekko pyöri aivan maaliviivan paremmalla puolella, kunnes Blackhawks sai purettua kiekon aivan kriittisellä hetkellä. Kyseinen hylätty maali synnyttää myös takuuvarmasti pienoista polemiikkia, sillä joistakin kuvakulmista katsottuna maali voisi hyvinkin olla myös hyväksytty.

Voit katsoa tiukkaakin tiukemman tilanteen alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!