Laita betsit sisään Coolbetilla ja voita samalla 1200€ arvoinen lahjakortti!

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi huikaiseva 1200€ arvoinen lahjakortti Verkkokauppa.com:iin. Osallistumisohjeet löydät alta.

Jokaisen itseään kunnioittavan kiekkofanin kisakatsomo on pyhä paikka. Oli kyse sitten Liigasta, maajoukkuepeleistä tai NHL:stä, niin viihtyvyyden pitää olla taattu. Etenkin siinä vaiheessa, jos studioon saapuu omat kaverit.

Siksi Coolbet on järjestänyt sivuillaan nyt kilpailun, jossa voit voittaa 1200€ arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.com:iin. Lahjakortin avulla voit ostaa kisastudioosi esimerkiksi uuden tv:n tai äänentoistojärjestelmän.

Kilpailun idea on yksinkertainen: Voittaja on se pelaaja, joka saa korkeimman yhteiskertoimen kolmella voittavalla NHL- tai NBA-vedolla. Kilpailijan 3 korkeimman kertoimen voittokupongin kertoimet lasketaan yhteen, mistä saadaan kilpailun laskettua kilpailun yhteistulos.

Kilpailussa palkitaan yhteensä 4 voittajaa – yksi jokaisesta maasta: Suomi, Ruotsi, Norja ja Viro.

Osallistu näin:

  1. Vahvista osallistuminen tämän linkin kautta.
  2. Lyö vähintään 5 € veto NHL:stä tai NBA:sta. Jos lyöt yhdistelmävedon, vähintään yhden kohteista tulee olla NHL:stä tai NBA:sta.
  3. Kolme korkeimman kertoimen voittavaa vetokuponkia lasketaan mukaan kilpailuun. Voittaja on se pelaaja, joka saa korkeimman yhteiskertoimen kolmella voittavalla vedolla.
  4. Kilpailu on voimassa 22.- 31.1.

Ensimmäinen tehtäväsi on kuitenkin suunnata TÄHÄN OSOITTEESEEN. Tarkemmat ohjeet ja säännöt löydät kyseisen linkin takaa.

Lisää kilpailuita löydät TÄÄLTÄ.