Osallistu NHL-veikkaukseen ja voita VIP-liput NHL-matsiin

Osallistu hauskaan NHL-veikkaukseen ja voita VIP-liput NHL-matsiin.
Osallistu hauskaan NHL-veikkaukseen ja voita VIP-liput NHL-matsiin.

Osallistu hauskaan ja helppoon NHL-veikkaukseen ja voita VIP-liput NHL-matsiin, joka mitellään marraskuussa Helsingin maaperällä.

Helsingissä pelataan ensi marraskuussa kaksi NHL-ottelua, kun suomalaisittain todella mielenkiintoiset Florida Panthers ja Winnipeg Jets ottavat toisistaan mittaa. Kamppailut pelataan 1. ja 2. marraskuuta Helsingin Hartwall Arenalla, ja ottelut on myyty jo aikapäivää sitten loppuun.

Mutta ei hätää. Coolbet nimittäin tarjoaa loistavan mahdollisuuden voittaa otteluihin VIP-liput sekä sinulle että kaverillesi. Mikä olisikaan parempi tapa viettää iltaa jääkiekon parissa kuin katsella Patrik Laineen ja Aleksander Barkovin kohtaamista parhaan ystäväsi kanssa. Siitä ei nimittäin jääkiekkoelämys enää parane.

ÄLÄ UNOHDA:
VEIKKAA PEKKA RINTEEN TORJUNTAMÄÄRÄÄ JA VOITA 50€ PELIRAHAA!

Homma on tehty myös helpoksi ja mielenkiintoiseksi. Ensinnäkin sinun pitää lyödä Coolbetillä vetoa 20 euron edestä mihin tahansa NHL:n pudotuspelien kohteisiin 11.-14.4. välisenä aikana. Tämän jälkeen käyt vastaamassa Coolbetin sivuilta löytyvästä NHL-veikkauksessa kahdeksaan kysymykseen. TÄMÄN JÄLKEEN OLET MUKANA KILVASSA.

Tarkemmat ohjeet, säännöt ja itse NHL-veikkauksen löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!!!

PELAAMAAN TÄSTÄ!

Suosittelemme myös:
Huikea kunnianosoitus AHL:stä: Sami Niku paras puolustaja!