Veikkaa Jokerit-kamppailun avausmaalia – voita VIP-liput NHL-matsiin!

Osallistu hauskaan NHL-veikkaukseen ja voita VIP-liput NHL-matsiin.
Osallistu hauskaan NHL-veikkaukseen ja voita VIP-liput NHL-matsiin.

Jos jäit tyystin ilman tikettejä Floridan ja Winnipegin kamppailuun, niin ei hätää. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa VIP-liput NHL-matsiin.

Helsingissä pelataan marraskuussa NHL-lätkää, kun Florida Panthers ja Winnipeg Jets ottavat toisistaan mittaa. Harmillisesti molemmat ottelut ovat jo loppuunmyyty, mutta ei hätää! Nyt sinulla on nimittäin mahdollisuus lunastaa itsellesi kahden hengen VIP-liput perjantain NHL-kamppailuun, joka pelataan marraskuun alussa.

Homma on erittäin simppeli: sinun pitää vain veikata huomisen Jokerit-kamppailun avausmaalin syntyaika, kun helsinkiläisjoukkue kohtaa KHL:n puolivälierien kuudennessa ottelussa CSKA Moskovan. Tämän lisäksi sinun pitää lyödä Coolbetillä vähintään 10 € veto viimeistään 25.3. klo 23:59 mennessä.

Voit yhdistää vetosi myös Coolbetin huipputarjoukseen. Uusille asiakkaille nimittäin tarjotaan jopa 8,00 kerrointa, mitä tulee Jokerien huomiseen voittoon. Vanhat asiakkaat saavat sen sijaan 10 € ilmaisvedon, jonka voi myöskin hyödyntää kyseiseen kisaan. KAMPANJAAN PÄÄSET TÄSTÄ!!

Näin osallistut:

1. Avaa uusi tili Coolbetille tai kirjaudu tilillesi TÄSTÄ.
2. Lyö vetoa viikonlopun aikana (viimeistään 25.3. klo 23:59 mennessä) vähintään 10 €. Muista hyödyntää Coolbetin erikoiskampanja sekä vanhoille että uusille asiakkaille!
3. Veikkaa Jokerit-CSKA-ottelun avausmaalin syntyaika.
4. Lähimmäksi veikannut voittaa kahden hengen VIP-liput perjantain NHL-peliin marraskuussa.
5. Jos voittavia veikkauksia on useampi, ratkaisee arvonta voittajan.

 

    Nimi (pakollinen)

    Coolbetille rekisteröity sähköposti (pakollinen)