Liiga-KISA! Voittajalle luvassa kahden hengen VIP-matka HPK:n ja Pelicansin Tallinnan otteluun

Pelicans kisa Liiga HPK

HPK ja Pelicans kohtaavat toisensa 27. tammikuuta Viron maaperällä, Tallinnassa. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa VIP-matka kyseiseen tapahtumaan. 

Laitetaan pystyyn kisa, jossa veikataan kahden ottelun maalimäärää! (Huom! Varsinainen peliaika)

Kisan voittaja nappaa itselleen kahden hengen VIP-matkan HPK:n ja Pelicansin väliseen otteluun, joka pelataan Tallinnassa 27.1.

HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili, jonka kautta on pelattu tammikuun aikana mitä tahansa kohdetta, vähintään 5 euron panoksella.

NÄIN OSALLISTUT:

1. Veikkaa Kärpät-HPK ja JYP-Pelicans -otteluiden varsinaisen peliajan maalimäärät YHTEENSÄ alla olevaa lomaketta käyttäen. Veikkausaika päättyy lauantaina 13.1. klo 17:00.

Esimerkkiveikkaus: 11

2. Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta tammikuun aikana, vähintään 5 euron panoksella. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat sen auki kätevästi –> tästä!

3. Kisan voittaja on se, joka veikkaa lähimmäksi. Jos yhtä lähelle – tai täysin oikeaan – osuneita veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

4. Kisan voittaja nappaa itselleen kahden hengen VIP-matkan Tallinnaan, missä pelataan HPK:n ja Pelicansin välinen Liiga-kamppailu 27.1. Kaikki speksit palkinnosta löydät tästä.

5. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

6. Laitataklaus.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

7. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

8. Olet mukana – tsemppiä!

JÄTÄ VEIKKAUKSESI TÄHÄN:

HUOM! Sähköpostiosoitteita käytetään vain ja ainoastaan kisavoittajien kontaktoimiseen. Emme siis kerää sähköposteja minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin.

    Nimi (pakollinen)

    Coolbetille rekisteröity sähköposti (pakollinen)