Voittoputki-kisa Day 2! Kahdella NHL-kohteella eteenpäin

Coolbetilla käynnistyi eilen isoa suosiota kerännyt Voittoputki-kisa. Pisimmän voittoputken rakentanut voittaa, ja tällä kertaa palkintona on upea, kahden hengen lätkämatka Sveitsiin! Kilpailussa on vielä reilut 200 kisaajaa jäljellä, ja myös Vetosampo taistelee palkinnosta.

Voittoputki-kisa Day 2!

Kohde #1: Boston Bruins +1,5 (Veto menee oikein, mikäli Boston EI häviä yli yhdellä maalilla)

Boston Bruins saa TD Gardenissa isännöitäväkseen Philadelphia Flyersin. Boston on täysillä mukana taistelemassa itäisen konferenssin pudotuspelipaikoista ja tällä hetkellä se sijoittuu kuudennelle sijalle. Philadelphia löytyy sijalta 13. Flyers on ottelussa selvä altavastaaja, vaikka joukkue viilettääkin komeassa viiden ottelun voittoputkessa. Bruins on yksi liigan kovimmista kotijoukkueista ja se omaa selvästi laadukkaamman pelaajamateriaalin. Boston on edellä etenkin puolustus- sekä maalivahtipelissä, mikä on ollut vieraiden ongelma läpi kuluneen kauden. Kotijoukkue on hävinnyt kaksi viimeistä peliään, mutta uskon sen palaavan ensi yönä voittojen äärelle.

Kohde #2: Winnipeg Jets / Draw (Veto osuu mikäli Winnipeg voittaa, tai jos ottelu päättyy tasapeliin)

Jets palaa kotiareenalleen neljän ottelun vieraskiertueen jälkeen. Viime ottelussa joukkue sai katkaistua kahden pelin tappioputken, kun se kaatoi Bostonin rankkareilla numeroin 3-4. Columbus saapuu matsiin kolmen ottelun tappioputki niskassaan. Joukkue kaipaa kipeästi pisteitä, mutta Jetsin kotiluolasta niitä on vaikea saalistaa. Winnipeg on näistä kahdesta vahvempi osapuoli. Kotijoukkueen voitto tai tasapeli kelpaa loistavasti Voittoputki-kisalapun toiseksi kohteeksi!

Vetosampon pelivihjeitä voit seurata myös Instagramissa, tai keskusteluryhmässämme Telegramissa!