Voittoputki-kisa: Voita matka Stanley Cup -finaaleihin!

Coolbetilla hurjaa suosiota niittänyt Voittoputki-kilpailu on taas täällä! Voittajalle on luvassa mitä mahtavin palkinto, sillä pisimmän voittoputken rakentanut pelaaja lähtee rapakon toiselle puolelle katsomaan NHL:n Stanley Cup -finaaleita! 5000 euron arvoinen pääpalkinto sisältää liput kahteen ensimmäiseen Stanley Cup -finaaliin.

Kilpailun idea on erittäin yksinkertainen: Lyö joka päivä yksi kilpailuun osallistuva jääkiekkoveto, joka menee oikein. Kilpailun voittaa se pelaaja, joka saa aikaan pisimmän voittoputken, eli onnistuu päivän kisavedossaan mahdollisimman monta päivää putkeen. Päivän veto tulee lyödä tasan 10 € panoksella ja vähintään 1,60 kertoimella. Voittoputki alkaa 10.4.

OSALLISTU KISAAN!

Näin osallistut Voittoputki-kisaan:

  1. Kirjaudu / Rekisteröidy Coolbetille ja syötä bonuskoodi: NHL19 kohdassa Tili → Bonukset. Olet tämän jälkeen mukana kilpailussa, joka alkaa 10.4.2019.
  2. Valitse haluamasi kohteet ja lyö veto tasan 10 € panoksella (single tai yhdistelmä). Vedon kerroin tulee olla vähintään 1,60.
  3. HUOM! Muista rastittaa vetokupongille ilmestyvä ruutu “Voittoputki” ennen jokaista kisaan osallistuvan vedon vahvistamista!
  4. Vain yksi veto per päivä! Päivittäinen veto tulee lyödä klo 12:00 – 23:59 välisenä aikana ja vedon/vetolapun tulee olla ratkennut seuraavana aamuna klo 10:00 mennessä.
  5. Osallistu kisaan TÄSTÄ LINKISTÄ!

Palkinto:

Pisimmän lätkävetojen voittoputken aikaan saanut pelaaja voittaa yhden hengen lätkämatkan Stanley Cupin finaaleihin. Palkintomatkalla päästään katsomaan aitiopaikoilta kahta ensimmäistä NHL-finaalia. Tietenkään tässä vaiheessa ei ole tietoa mihin kaupunkiin lähdetään, mutta varmaa on, että nyt jos koskaan sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan unelmien lätkäreissu, jonka arvo on peräti 5000 euroa!