Jääkiekon MM: Voittoputki-kisa käyntiin! Tässä vihje avauspäivälle

Coolbet käynnisti huikean Voittoputki-kisan jääkiekon MM-kisojen alkamisen kunniaksi. Pääpalkintona on parhaalle peräti 1000€ Jackpot!

Voittoputki-kisa on varsinkin aikaisemmin Tuplausta ja Triplausta pelanneille tuttu, sillä konsepti on lähes samanlainen. Kisan voittajaksi julistetaan se pelaaja, joka saa aikaan pisimmän voittoputken, eli onnistuu päivän vedossaan mahdollisimman monta päivää putkeen. Päivän veto tulee lyödä 10 € panoksella ja vähintään 1,60-kertoimella.

Voittoputki:

USA – Kanada

Täällä voittoputki käynnistetään USA:n ja Kanadan välisellä kohtaamisella, joka on varmasti yksi alkulohkovaiheen odotetuimmista otteluista. Kummaltakin löytyy huimia taitureita, joten luvassa on varmasti huimaa ilotulitusta. Voisi olettaa, että puolustaminen ei näin ensimmäisessä pelissä ole vielä ihan ensimmäisenä mielessä, joten innokkaat ja nuoret jenkit saattavat ajoittain sortua jopa ylihyökkäämiseen. Kanadankin hyökkäys koostuu pitkälti vastustajan hyökkäyspäässä tuhoa tekevistä taitureista kuin omassa päässä tunnollisesti puolustavista työmyyristä. Maaleja tullaan iskemään molemmissa päissä, joten yli 5,5 maalia on loistava kohdevalinta Voittoputkeen.

Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus voittaa myös VIP-liput Helsingin NHL-otteluun, kun osallistut ilmaiseen MM-kisaveikkaukseen TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tsekkaa myös päivän Triplaus-vihjeet: Kanada on perjantaina MM-kisojen pankki