Vuoden ensimmäinen #NHL-rekka liikkeelle!

NHL-kausi 2021 lätkäistiin eilettäin käyntiin viiden ottelun voimin. Ensi yönä tahkotaankin maistuvat kymmenen matsia! Tämän kunniaksi on aika iskeä pitkästä aikaa #NHL-rekka uuniin viihdemielessä.

Viime yö NHL:n osalta antoi jonkinlaista osviittaa siitä, minkälaisia lopputuloksia on todennäköistä olettaa etenkin kauden ensimmäisissä peleissä. Viime kierroksella nähtiin keskimäärin 7,2 maalia ottelua kohden. Kaikilla jengeillä on takana poskettoman pitkä tauko, joten on ymmärrettävää että vielä alkumetreillä kaikki palaset eivät ole loksahdelleet paikoilleen ja verkot heiluu. Vetolapulle poimitaan kolme yli 5,5 maalin -vetoa sellaisista matseista, joissa maalisummeri viheltää mitä todennäköisimmin reippaasti.

NHL-rekka viimeistellään Boston Bruinsin voitolla New Jersey Devilsistä. Tasoero on tässä kohtaa sen verran selkeä, että Bruinsin pitäisi tämä matsi hoitaa tasaisella tekemisellä.

Pidäthän mielessä, että kyseessä on viihdemielessä rakennettu vetokuponki, eikä sillä ole mitään tekemistä ammattimaisen vedonlyönnin kanssa.

Vetolapulta voit huomata mahdollisen perusvoiton lisäksi (271,37€) saatavan 24,64€ lisävoiton. Coolbetilla voit hyödyntää jenkkisarjoissa Voitontehostajaa, jonka avulla mahdolliseen voittoosi lisätään 10% ekstraa!

KERTOIMIIN