VIDEO: Washington Capitals kesälomille historiallisessa trillerissä – Mr. Game 7 todisti jälleen arvonsa

Washington Capitals jousi kesälomille täysin käsittämättömän Game 7:in jälkeen.
Washington Capitals jousi kesälomille täysin käsittämättömän Game 7:in jälkeen.

Hallitseva mestari Washington Capitals joutui kesälomille historiallisessa trillerissä, kun Carolina Hurricanes ratkaisi ottelun toisessa jatkoerässä.

Washingtonin illassa pelattiin historiallisen tiukka peli, kun Carolina Hurricanes passitti Washington Capitalsin kesälomille. Kamppailu ratkesi vasta toisen jatkoerän puolivälin jälkeen, ja kyseinen kamppailu oli Hurricanesin seurahistorian pisimpään kestänyt Game 7.

Kotijoukkue Capitals aloitti ottelun vahvasti, sillä se johti sitä ensimmäisen erän jälkeen jo 2-0. Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen avulla Hurricanes kavensi kuitenkin tilannetta, joskin myös Evgeny Kuznetsov osui kamppailun keskimmäisellä kaksikymppisellä.

Hurricanes tuli tasoihin ottelun päätöserässä, kun Jordan Staal onnistui saamaan kiekon reppuun. Jatkoerään lähdettiin siis lukemista 3-3.

Jatkoerissä molemmilla joukkueilla oli huippupaikkansa, ja myös Aho sekä Teräväinen pääsivät kokeilemaan maalintekoa huippupaikkojen avulla. Ratkaisu venyi kuitenkin lopulta aina jatkoerän 31. peliminuutille, kunnes Brock McGinn ohjasi Justin Williamsin laukauksen verkon perukoille.

Williams tunnetaan myös nimellä Mr. Game 7, ja hän todisti jälleen arvonsa siinä kaikista tiukimmassa paikassa. Williamsin ottelu oli nimittäin kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava. Voit katsoa voittomaalin alta löytyvästä videosta.

VIDEO: Miten ei tullut edes kaksiminuuttista? Carolina-pelaajalta törkeä sikailu

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.