VIDEO: Washington-fani otti takapuoleensa Stanley Cup -tatuoinnin

Voita matka Stanley Cup -finaaleihin!
Voita matka Stanley Cup -finaaleihin!

Washington Capitalsin fani otti takapuoleensa Stanley Cup -tatuoinnin ja esitteli sitä ylpeänä muille toissapäiväisessä NFL-ottelussa.

Urheilu herättää tunteita suuntaan jos toiseen. Erityisesti tunteet nousevat pintaan oman joukkueen voittaessa jotakin suurta, jota on saatu odotella jo vuosikausien ajan.

Tällaisen tunneryöpyn saivat kokea kesän alussa Washington Capitalsin kannattajat, kun joukkue voitti seurahistoriansa ensimmäisen Stanley Cupin. Jokainen fani käsittelee nämä tunteet omalla tavallaan. Osa juhlii rajusti ja osa taasen saattaa herkistyä.

Osa saattaa ottaa voiton kunniaksi tatuoinnin takapuoleensa.

Näin teki ainakin yksi Capitals-fani, sillä hän esitteli takapuolessaan olevaa Stanley Cup -tatuointia ylpeänä toissapäiväisessä NFL-ottelussa Washington Redskinsin ja Indianapolis Coltsin välisessä ottelussa.

Kyseessä oli niin ”mahtava” tapahtuma, että muut fanit päättivät ottaa kameransa esiin ja ikuistaa tämän hetken. Nyt NBC Sports Capitals sai kyseisen klipin haltuunsa ja julkaisi sen omalla Twitter-tilillään. Komeaa tatuointia pääset ihastelemaan alta.

Video: Fani otti takapuoleensa Stanley Cup -tatuoinnin

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Phil Kesseliltä kysyttiin kesästä – ”Sitä samaa p***aa”