Washington uskomattomaan saavutukseen jo neljättä kertaa peräjälkeen

pikkukaupunki haluaa vaihtaa nimensä Washington Capitalsin kunniaksi.
pikkukaupunki haluaa vaihtaa nimensä Washington Capitalsin kunniaksi. Kuva: Getty Images

Washington Capitals saavutti neljättä kertaa peräjälkeen 100 pistettä runkosarjassa täyteen. Kyseessä on lähihistorian paras saavutus.

Washington Capitals on yksi NHL:n parhaita joukkueita, mitä tulee runkosarjamenestykseen. Jo neljättä kertaa peräjälkeen se keräsi 100 pistettä täyteen, ja viimeiseen kymmeneen vuoteen sillä on näitä seitsemän kappaletta.

Kyseessä on NHL:n paras saavutus, jonka Capitals jakaa Chicago Blackhawksin kanssa. Blackhawksin tilanne ei tosin ole tällä hetkellä kovinkaan hyvä, minkä vuoksi Chicagossa on aloitettu jo tällä kaudella pienimuotoinen jälleenrakennus.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Vaikka Capitals onkin erinomainen joukkue runkosarjassa, on sen pudotuspelimenestys jäänyt todella laihaksi. Se on edennyt edellisen kerran pudotuspelien kolmannelle kierrokselle kaudella 1997-98, kun se pelasi Stanley Cupin finaaleissa Detroit Red Wingsiä vastaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tämä tarkoittaa samalla sitä, että Capitals ei ole edennyt toista kierrosta pidemmälle kertaakaan Alexander Ovechkinin aikakauden aikana. Joukkueen puolustukseksi tosin kerrottakoot, että se on voittanut edellisellä kolmella kaudella ensimmäisen kierroksen vastustajansa.

Tämä on tosin laiha lohtu Capitalsin kannalta, joka lähtee lähes jokaiseen kauteen suurena ennakkosuosikkina.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!