Sport varustautuu ensi kauteen – jenkkihyökkääjä William Rapuzzi liittyy seuraan

Sport varustautuu ensi kauteen - jenkkihyökkääjä William Rapuzzi liittyy seuraan

Liiga-joukkue Vaasan Sport ja 28-vuotias yhdysvaltalaislaituri William Rapuzzi ovat solmineet pelaajasopimuksen. Kontrahti on mallia 1+1-vuotta.

Oikealta laukova William Rapuzzi siirtyy Vaasaan Norjan pääsarjajoukkue Stavanger Oilersista. Hyökkääjä on lisäksi pelannut kolme kautta Sveitsissä, joten eurooppalainen kulttuuri ei tule hänelle yllätyksenä.

Rapuzzi on amerikkalaiselle pelaajalle yleiseen tapaan pelannut yliopistojääkiekkoa neljän vuoden ajan. Hän valmistui Coloradon yliopistosta kauden 2012-13 päätteeksi ja suuntasi vuodeksi ECHL:ään, jossa hänet palkittiin kauden 2013-14 parhaana tulokkaana.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Seuraavaksi vuodeksi tie vei Keski-Eurooppaan Sveitsin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Kolmen kauden aikana hyökkääjä tehtaili EHC Vispin paidassa 128 ottelussa tehopisteet 76+98=174 ennen siirtymistään Norjan pääsarjaan.

Yhdysvaltalainen saapui Stavangeriin kesken kauden ja iski 25 runkosarjaottelussa tehopisteet 13+16=29. Joukkueen kausi päättyi pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.

William on fiksu rightin puolen pelaaja, jolla on ominaisuudet olla vaarallinen hyökkäyspäässä. Lisäksi hän on loistava joukkuepelaaja ja kova tekemään töitä, kuvailee urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kiekkoilijaa seuran tiedotteessa.

Vaasalaisjengin alkuperäisen tiedotteen sopimuksesta voit lukea kokonaisuudessaan TÄSTÄ. Rapuzzin uratilastoja pääset katselemaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!