Janne Niskalan kausi ohi – William Wrenn paikkaamaan Vaasan Sportista

Janne Niskalan kausi ohi - William Wrenn paikkaamaan Vaasan Sportista

Rauman Lukon kapteenin Janne Niskalan kausi on loukkaantumisen myötä ohitse. Sportin jenkkipakki William Wrenn siirtyy vuokrasopimuksella Raumalle.

Rauman Lukko vuokraa loppukauden ajaksi Vaasan Sportista puolustaja William Wrennin. 26-vuotias yhdysvaltalaispelaaja on mukana Lukon kokoonpanossa jo keskiviikon HIFK-ottelussa.

Wrennin hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun Lukon kapteeni Janne Niskalan kausi päättyi loukkaantumiseen.

Janne Niskala on sivussa loppukauden, joten tarvitsemme leveyttä puolustukseemme. Niskalan rooli ylivoimassamme on suuri, joten toivon, että Wrenn pystyy pelaamaan meillä ylivoimaa. Sen merkitys kasvaa, mitä edemmäs kevättä mennään, Lukon päävalmentaja Pekka Virta sanoo tiedotteessa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Pelaajakoordinaattorimme on tehnyt kovasti töitä sen jälkeen, kun Niskala loukkaantui. Wrenn on meille tähän kohtaan paras vaihtoehto, Virta tiivistää seuran nettisivuilla.

185-senttinen ja 95-kiloinen, oikealta laukova Wrenn pelasi alkukauden KHL:n Dinamo Riikassa 21 ottelua. Hän siirtyi Vaasaan marraskuun lopulla ja pelasi Sportin riveissä 25 ottelua tehoin 3+5=8.

William Wrenn on San Jose Sharksin toisen kierroksen (43.) varaus vuodelta 2009. Hänellä on tilillään 134 AHL- ja 114 ECHL-ottelua.

Lukon alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea TÄSTÄ LINKISTÄ. Wrennin ja Niskalan uratilastoja pääset tarkastelemaan TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018