Winnipeg Jetsin uusi paita näki päivänvalonsa – kerro oma mielipiteesi

Winnipeg Jetsin uusi paita vuosi julkisuuteen.
Winnipeg Jetsin uusi paita vuosi julkisuuteen.

Winnipeg Jetsin uusi paita vuosi julkisuuteen ennen sen virallista julkistusta. Univormu tulee takuuvarmasti herättämään fanien toimesta keskustelua.

Lähes jokaiselta NHL-seuralta löytyy niin sanottu ”kolmospaita”, joita joukkueet käyttävät erityisemmissä tilaisuuksissa. Nyt Winnipeg Jetsin uusi kolmospaita on nähnyt päivänvalonsa, sillä se on vuotanut julkisuuteen ennen aikojaan.

Uudessa paidassa on seuralle uusi väri, joka on kirkkaamman sininen. ”Hävittäjä-logon” sijasta paidan rinnuksilla komeilee teksti, jossa lukee yksinkertaisesti ”Jets”. Kyseessä on seuran uusi erikoislogo.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Paita julkaistiin ensiksi HFBoardsilla ja myöhemmin muun muassa icetehtics-sivustolla. Icethetics kertoi myös sivuillaan, että kuva on alunperin NHL:n verkkokaupasta, johon se oli joutunut ennen aikojaan. Löydät kuvan helpoiten täältä.

On varmaa, että paita tulee herättämään fanien keskuudessa runsasta keskustelua, kuten minkä tahansa muun seuran kolmospaita. Voit itse osallistua keskusteluun Facebook-seinällämme.

Suosittelemme myös:
Joe Thorntonin reaktio Karlsson-treidiin – ”V***n uskomatonta”