KISA! – veikkaa Winnipeg-Nashville viimeisen maalin syntyaika

winnipeg-nashville-viimeinen-maali

Illan NHL Prime Time -matsi on niin kiimainen, että laitetaan pystyyn myös toinen kisa! Olet tottakai tervetullut osallistumaan molempiin. Toiseen kisaan pääset suoraan TÄSTÄ KLIKKAAMALLA.

Tässä kisassa veikataan, missä ajassa syntyy Winnipeg Jetsin ja Nashville Predatorsin välisen matsin viimeinen maali. Lähimmäksi veikannut voittaa itselleen 25€ pelirahaa Betsafelle.

Veikkaa alla olevaan kommenttikenttään Winnipeg Jets – Nashville Predators -matsin viimeisen maalin syntyaika varsinaisella peliajalla.

Esimerkkiveikkaus: 39:31, 47:12 tai vaikkapa 59:57. Jos ottelu päättyy varsinaisella peliajalla 0-0, palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Kisan säännöt (lue huolella):

1. Sinulla tulee olla tällä viikolla (ma-su) lyötynä mikä tahansa veto Betsafella, kuitenkin ennen sunnuntaita 27.11. klo 20:00. Minimipanos 5€. Jos et vielä omista Betsafen pelitiliä, sen saat avattua TÄSTÄ LINKISTÄ.

2. Veikkaa Winnipeg Jets – Nashville Predators -matsin viimeisen maalin syntyaika (varsinainen peliaika) alla olevaan kommenttikenttään. Veikkausaika päättyy sunnuntaina 27.11. klo 20:00.

3. Voittaja on se, joka veikkaa lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken – tai jos ottelu päättyy 0-0 varsinaisen peliajan jälkeen, voittaja arvotaan.

4. Kilpailun voittaja saa itselleen 25€ pelirahaa Betsafelle.

5. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

6. Laitataklaus.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

7. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

8. Olet mukana – tsemppiä!

Betsafe tarjoaa uudelle tilinavaajalle jopa 50 eurolla ilmaisvetoja!

Betsafen tilinavaus & 50€ ilmaisvedot