VIDEO: Winnipegin ”haamumaali” riitti voittoon – suomalaiset pisteillä

Winnipegin
Winnipegin "haamumaali" ratkaisi kamppailun viime yönä.

Minnesota Wild taipui viime yönä Jetsin vieraana, sillä Winnipegin ”haamumaali” riitti voittoon. Sekä Patrik Laine että Sami Niku olivat ottelussa pisteillä.

NHL:n harjoituskausi on täydessä vauhdissa ja viime yönä toisensa kohtasivat kaksi suomalaisten suosikkijoukkuetta, Winnipeg Jets ja Minnesota Wild.

Tiukka kamppailu päättyi lopulta Jetsin 2-1-voittoon. Winnipegin maaleista vastasivat Marko Dano sekä Joe Morrow. Sami Niku sai syötön Danon osumaan ja Patrik Laine Morrow’n iskemään voittomaaliin. Minnesotan ainokaisesta vastasi Matt Hendricks.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Ongelmaksi ottelun ratkaisussa muodostui vain se, että Morrow’n täysosuma ei koskaan ylittänyt maaliviivaa. Morrow’n laukaus nimittäin tippui pystypuusta maaliviivalle ja liukui tämän jälkeen takaisin peliin. Mitä ilmeisimmin se kuitenkin vaikutti maalille, sillä sekä yleisö että pelaajat alkoivat juhlimaan sitä.

Wildin onneksi vielä tässä vaiheessa kautta ei pelata vielä pisteistä. NHL:n runkosarja starttaa 3. lokakuuta neljän eri ottelun voimin.

Video: Winnipegin ”haamumaali”

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Phil Kesseliltä kysyttiin kesästä – ”Sitä samaa p***aa”