World Cup -ennakko betsaajan silmin!

World Cup -ennakko | Laitataklaus.com
World Cup -ennakko | Laitataklaus.com

Kauan odotettu World Cup -turnaus starttaa tulevana iltana ja jännitys nousee kohisten. Tässä jutussa käymme läpi yhteistyökumppaniemme Coolbetin ja Betsafen vedonlyönti tarjontaa turnausvedoista. Tervetuloa mukaan matkaamme katsomaan lätkää betsaajan silmin.

Syksy on saapunut ja jääkiekkohuuma alkaa olla kovimmillaan. Jokaisessa maassa on kiekkosarjat saatu käyntiin, mutta siitäkin huolimatta jokaisen kiekkofanin katseet ovat Torontossa, sillä tänään räjähtää käyntiin World Cup ja koko maailmalla on mahdollisuus nähdä maailman parhaat pelaajat samassa turnauksessa.

Laitataklauksella otettiin kiinni jo World Cup -turnauksen ennakkoasetelmiin, mutta nyt käymme tulevaa turnausta läpi betsaajan silmin ja poimimme yhteistyökumppaniemme Coolbetin ja Betsafen tarjonnasta muutamia mielenkiintoisia kohteita.

Betsafen erikoisvedot World Cup -turnaukseen

Betsafe on laittanut vedonlyöntilistoilleen muutaman mielenkiintoisen kohteet koskien koko turnausta. Tarjontaa on vaikka millä mitalla, mutta me ajattelimme poimia muutaman mielenkiintoisimman kohteen, joihin todella kannattaa sijoittaa.

Ensimmäinen kohde kohdistuu Venäjän supertähteen Alexander Ovechkiniin. NHL-seura Washington Capitalsin hyökkääjä tunnetaan armottomana maalintekijä, jonka parhaat avut ovat ehdottomasti hyökkäyspäässä, joilloin puolustaminen on venäläishyökkääjälle välillä sivuasia.

World Cup -turnaus tuo kuitenkin Ovechkinin pelaamiseen erinlaisen asenteen, mitä Capitalsissa on. Mies joutuu nimittäin nöyrtymään myös pelaamiseen puolustuksen apuna ja tästä asiasta nouseekin meidän ensimmäinen kohde esiin.

Betsafe on avannut kohteen, jossa lyödään vetoa Ovechkinin plus-miinus tilastoista. Kohteessa tarjotaan Ovechkinin plus-miinus tilaston olemiseen 1 tai yli, kun turnaus loppuu, kerrointa 1.85.

Maalintekijä jumalan armosta sopii Ovechkiniin ja hän tulee takuuvarmasti sytyttämään punalampun vastustajan päässä moneen otteeseen, joten mikäli puolustuspelaaminen onnistuu, kun Alexander-suuri nakkaa maalin tai on kentällä maalin aikana pitäisi miehen plus- miinus tilasto olla plussan puolella turnauksen päätteeksi.

Venäjällä on vahva ja kokenut puolustuslinja. Joukkueen tolppien välissä on NHL:n parhaaksi valittu maalivahti Sergei Bobrovski, joten uskomme, että Ovechkinin tehotilasto näyttää plussaa turnauksen päätteeksi.

Valinta: Ovechkin plus-miinus tilasto 1 tai yli 1,85

Tästä Ovechkinen plus-miinus kohteeseen!

Toinen kohde, jonka poimimme Betsafen erikoistarjouksista kohdistuu turnauksen eniten jäähyminuutteja saamaan pelaajaan. Vaihtoehtoja kohteeseen Betsafe on antanut yhdentoista pelaajan verran ja me uskomme, että tästä ryhmästä löytyy turnauksen jäähykuningas.

Listan pienimmällä kertoimella operoi Detroit Red Wingsin hyökkääjä Justin Abdelkader. USA:n miehistössä pelaava taidokas rymistelijä saa kertoimekseen nelosen, mutta meidän valintamme kohdistuu kuitenkin USA:n puolustuslinjan järkäleeseen Justin Byfuglieniin.

Winnipeg Jetsin alakerran isäntä tunnetaan pelaajana, jolla välillä pimenee totaallisesti ja kun pimennys saapuu ei enää kenelläkään ole mukavaa. 195 senttinen ja lähes 120 kiloinen järkäle on kiekollisesti taitava, mutta ärsytettynä tämä taito unohtuu ja esiin astuu jäähyily.

Tästä syystä meidän valintamme turnauksen jäähykuninkaaksi kohdistuu Byfuglieniin.

Valinta: Justin Byfuglien 4.40 (eniten jäähyminuutteja turnauksessa)

Tästä jäähykuningas kohde haltuun!

Coolbet ja turnauksen voittaja

Toinen yhteistyökumppanimme Coolbet tarjoilee mahtavia kertoimia World Cup- turnauksen voittajavetoon.

Nykyjääkiekko on alkanut hiljalleen kaatua suuntaan, jossa nuoret taidokkaat pelaajat nousevat esiin maailman jokaisessa sarjassa. Suomessa on päällä täydellinen Patrik Laine buumi ja tämä buumi on osa suurta tulevaisuutta.

Tuleva turnaus tulee olemaan nuorille pelaajille todellinen näytönpaikka, sillä kaikki maailman parhaat pelaajat ovat mukana ja nyt punnitaan kokemuksen ja nuoruuden tuovan luovuuden ero.

Turnauksen ehdoton voittajasuosikki on Kanada, jonka kerroin on vain 1.89. On siis sanomattakin selvää, että maailman suurin kiekkomaa on betsaajien ykkösvaihtoehto turnauksen voittajaksi. Me Laitataklauksella kuitenkin uskomme nykykiekon esiinmarssiin ja siihen tosiasiaan, että muutamia vuosia sitten pihapelejä pelanneet nuorukaiset ovat turnauksen suuria sankareita.

Tästä syystä valintamme turnauksen voittajaksi menee Pohjois-Amerikan alle 23-vuotiaiden joukkueelle. Joukkueessa on niin paljon juonikkuutta, nuoruuden intoa, taitoa ja ennenkaikkea sitä kestävyyttä, jota tarvitaan läpi pitkän turnauksen.

Coolbet on laittanut kerroinlistoissaan nuoriso joukkueen keskikastiin ja tästä syystä kerroin on todella huikea. Me uskomme, että Jack EichelJohnny Gaudreau, Nathan MacKinnon, Auston Matthews ja kapteenina toimiva Edmonton Oilersin tähtihyökkääjä Connor McDavid tulevat laittamaan turnaukselle aivan uuden suunnan.

Valinta: Pohjois-Amerikka alle 23-vuotiaat voittavat turnauksen. Voittajakerroin on 12. 

Tästä Coolbetin voittajaveto kiinni!

Turnauksen ensimmäisen päivän valinnat

Turnaus alkaa tänään 22.30 ottelulla, jossa kohtaavat Eurooppa ja USA. Ensimmäisen päivän toinen ottelua alkaa tulevana yönä Suomen aikaan 03.00 ja tuossa ovat vastakkain Kanada ja Tshekki.

Eurooppa – USA

Valinta: Patrick Kane 2.18 (tekee ainakin yhden maalin – Coolbet)

Kanada – Tshekki

Valinta: Patrice Bergeron 3.10 (tekee ainakin yhden maalin – Betsafe)