World Cup – Leijonien herääminen vai kotiinlähtö?

World Cup -turnaus jatkuu kahden ottelun voimalla ja nyt on kovat panokset, sillä mikäli Leijonat taipuu tänään Ruotsille on joukkueen turnaus siinä ja pettymys, jota ei ihan heti unohdeta.

Huuma nousee Torontossa ja kotikatsomoissa. Tänään Leijonat on jälleen askissa ja edessä on ns. kuolemanpeli, sillä tappion kärsiminen tietää tämän mahtavan turnauksen päätöstä Suomelle.

Leijonat kohtaa tänään rakkaan länsinaapurimme Ruotsin ja ainakin Leijonien joukkueen mukaan ryhmä on nyt valmiimpi kuin ottelussa Pohjois-Amerikan nuoria vastaan.

Leijonat oli täysin vastaantulija Pohjois-Amerikan U23 joukkueen käsittelyssä. Suomi ei saanut mitään irti itsestään ja nuorisojengin liikkuminen kiekon kanssa ja kiekottomana tappoi koko Leijona-ryhmän uskon voitosta.

Nyt on Leijonien ilta!

Tänään vastaan asettuva Ruotsi on täysin erinlainen vastustaja kuin Suomen turnauksen avausottelussa.

Leijonien puolustus oli todella suurissa vaikeuksissa Pohjois-Amerikan nuorison kanssa ja näin maalissa pelannut Pekka Rinne jäi välillä liian yksin ottamaan vastaan valtavaa tulitusta. On siis sanomattakin selvää, että Leijonien puolustuksen on oltava rohkeampi ja ennenkaikkea kiekko on saatava omista liikkeelle paljon nopeammin tänään.

Rinteen piikkiin tappiota ei voi laittaa, mutta maalivahdinvaihdos Leijonien tolppien välissä nähdään, sillä Tuukka Rask ottaa torjuntavastuun Ruotsia vastaan.

Myös muita muutoksia tulee, sillä puolustukseen katsomosta hyppää Jyrki Jokipakka ja hyökkäyspäähän mukaan tulee Teuvo Teräväinen. Ruotsin puolella joukkue jatkaa samoilla kenttäkoostumuksilla, mutta maalinsuulla saatetaan nähdä New York Rangersin Henrik Lundqvist.

Ruotsin voitokkaassa avausottelussa Venäjää vastaan maalissa pelannut Jacob Markström joutuu todennäköisesti tekemään tilaa Lundqvistille, vaikkakin Markström loisti jokaisella osa-alueella Venäjää vastaan.

Ruotsi ja Suomi kohtasivat ennen turnauksen alkua harjoitusotteluissa toisensa. Helsingissä pelattu ottelu päätyi Suomen voittoon jatkoajan kautta ja taas Ruotsin maaperällä pelattu päättyi kruunupäiden täydelliseen ylimarssiin Leijonista.

Illan ottelu on täynnä kysymysmerkkejä ja suurta tunnetta. Leijonien on saatava kaikki iri ja päävalmentaja Lauri Marjamäellä on nyt ensimmäistä kertaa Leijona-luotsina edessä ottelu, jossa hänen pelitaktiikkansa on toimittava täydellisesti.

Laitataklauksen usko Suomeen ei horju, sillä tämä ryhmä ei ole näyttänyt vielä parastaan, mutta tänään se Leijonan karjaisu on tultava suoraan sydämestä, jotta Ruotsi kaatuu.

Yhteistyökumppanimme Coolbet on laittanut Leijonien voittokertoimen markkinoiden parhaaksi, mutta me otamme pienen varmistuksen, mutta tuohonkin Coolbetin kerroin on enemmän kuin kohdillaan.

Tulevana yönä Suomen aikaan pelataan USA:n ja Kanadan välinen kohtaaminen ja tuohon kamppailuun laitetaan maalisirkus ja yksi häkintekijä.

Ruotsi – Suomi

Suomi 3.08 (mukaan lukien jatkoaika ja VL-kisa – Coolbet)

Leo Komarov 6.00 (tekee ainakin yhden maalin, mukaanlukien jatkoaika – Betsafe)

 

USA – Kanada

Yli 5,5 maalia 1.80 (Coolbet)

John Tavares 3.80  (tekee ainakin yhden maalin, mukaanlukien jatkoaika – Betsafe)

 

 

Betsafen erikoistarjous World Cup -turnaukseen!

Coolbetin erikoistarjous World Cup -turnaukseen!

Betsafen 50€ tervetuloabonus!