VIDEO: Ykköstähti Antti Raanta yhtä hymyä – ”Jääkiekon paras puoli”

Arizona oli viime yön kamppailussa todella tyly isäntä, kun Chicago saapui kojoottien vieraaksi. Coyotes ja Antti Raanta nappasivat nimittäin komean voiton.

Suomalaisvahti Antti Raannan kausi ei ole ollut kaikista helpoin. Mies siirtyi viime kesänä Arizona Coyotesiin, missä häntä odotti NHL-uran ensimmäinen keikka ykkösvahtina.

Etenkin alkukausi oli suomalaiselle hankala, mutta pienin askelin Raanta on parantanut otteitaan. Viime yönä hän ja Coyotes pelasivat yhden kauden parhaista peleistään, kun Chicago Blackhawks jäi kojottilauman jalkoihin lukemin 6-1.

– Voittaminen on aina hauskaa, etenkin silloin, kun teemme kuusi maalia. Voittaminen on jääkiekon paras puoli, sillä se tuntuu mahtavalta – etenkin silloin, kun joudut tekemään sen eteen paljon töitä, Raanta kertoi hymyillen pelin jälkeisessä haastattelussa.

Ottelun ykkösvahdiksi valittu Raanta ei päässyt kamppailussa helpolla, sillä suomalaisen tilille tuli jopa 37 torjuntaa. Kamppailu oli kaiken lisäksi lähes puoliväliin saakka 2-1-tilanteessa, joten todellisuudessa peli olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.

– Heillä on todella paljon taitoa, mutta yritin pysyä syötöissä mukana ja olla hereillä. Muutamassa tilanteessa en tiennyt yhtään missä kiekko oli, mutta olin onnekas pysäyttäessäni kyseiset yritykset. Puolustuksemme hoiti irtokiekot hienolla tavalla, joten kiitos kuuluu koko joukkueelle.

Jos et saa twiitti näkyviin, löydät sen myös TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
U20 MM-kisapaikat valittu vuoteen 2032 saakka – Suomi saa kisat kertaalleen