Ykköstähti Roope Hintz mässäili kolme pistettä – Sebastian Ahon pisteputki jatkuu

Dallas Starsin Roope Hintz takoi tehopisteet 1+2 , kun teksasilaiset kohtasivat Carolina Hurricanesin. Sebastian Aho teki Carolinan ainoan maalin.

Kaukalossa nähtiin peräti viisi suomalaista, kun Carolina Hurricanes isännöi Dallas Starsia kotikentällään. Tämä siitäkin huolimatta, että Carolinan tuore suomalaispuolustaja Sami Vatanen seurasi peliä katsomosta loukkaantumisen vuoksi.

Viisikosta ja samalla koko ottelun kaikista pelaajista yksi nimi nousi ylitse muiden. Dallasin kakkoskentän oikeassa laidassa pelannut Roope Hintz teki itse ottelun voittomaalin upealla tavalla ylivoiman aikana, jonka lisäksi hän syötti kaksi seuraavaa maalia. Tampereen Ilveksen kasvatti valittiin ansaitusti ottelun ykköstähdeksi.

Carolinan ainokaisesta vastasi kukas muukaan kuin Sebastian Aho. Joukkueensa ykkössentterille osuma oli jo 36. tällä kaudella. Ottelu oli samalla Aholle 13. perättäinen, jossa hän onnistuu pisteidenteossa. Kukaan ei ole aikaisemmin pystynyt vastaavaan Carolina Hurricanesin historiassa.

Roope Hintz teki upean maalin ja syötti kaksi

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

Sebastian Aho venytti pisteputkensa 13 ottelun mittaiseksi

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Mikko Koivu katkaisi kuivan putkensa kahdella maalilla