VIDEO: Yliluonnollisen taitava Rasmus Dahlin jaksaa ihastuttaa

Superlupaava Rasmus Dahlin teki NHL-sopimuksen.
Superlupaava Rasmus Dahlin teki NHL-sopimuksen.

NHL:n ensi kesän varaustilaisuudessa on yksi nimi ylitse muiden, ja hän on SHL-seura Frölundan 17-vuotias ruotsalaispuolustaja Rasmus Dahlin. 

Vuonna 2000 syntynyt Rasmus Dahlin on omaa luokkaansa, mitä tulee kiekonkäsittelytaitoon. Hän iski jo 16-vuotiaana uskomattoman komean maalin SHL:n pudotuspeleissä, ja avitti Frölundaa voittamaan kyseisen ottelusarjan.

Dahlin onkin selkeä ykkönen, mitä tulee ensi kesän varaustilaisuuteen. Hänet on nimittäin rankattu sekä Hockeyprospect.com:nISS HockeynFuture Considerationin että McKeen’s Hockeyn toimesta draftin selkeäksi kärkinimeksi.

Dahlinin selkeä vahvuus on kiekonhallinta. Hän on loihtinut nuorella ammattilaisurallaan jo useita highlight-maaleja ja kynäillyt kokeneita veteraaneja aivan kahville. Yksi esimerkki tällaisesta löytää tämän linkin kautta.

Nyt Twitter-käyttäjä Gino Hard on luonut Dahlinista todella komean highlight-pätkän, jossa on hänen lyhyen uransa parhaita paloja. Voit katsoa videon alta. Jos et saa videota näkyviin, voit katsoa sen myös tästä.

17-vuotias Dahlin on pelannut Frölundan riveissä tällä kaudella 27 ottelua, joissa hän on iskenyt viisi maalia ja yhteensä 11 tehopistettä. Häntä on verrattu muun muassa Nicklas LidströmiinErik Karlssoniin ja Brian Leetchiin.

Parhaita paloja SHL:stä voit katsella TÄÄLTÄ.

Unibet TV:stä voit katsella Ruotsin parasta jääkiekkoa SHL:n muodossa!